Filters

10

Zeer klantvriendelijk

Leveren boven verwachting ondersteuning ook na de aankoop

 • Aanbevelen? Ja
10

Streamer aangeschaft

Ze sturen je bestelling super snel en goed verpakt op.Hun communicatie is super.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima webwinkel

Koop er al jaren, prima winkel als ze twijfelen bellen ze ook.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Het artikel is zoals beschreven staat. En zeer snel bezorgd

 • Aanbevelen? Ja
1

Defecte afstandsbediening

De afstandsbediening die ik gekocht heb bij CardWriter is defect, omdat de afkoelingsperiode van 2 weken was verstreken kon ik deze niet meer terug sturen (alles heeft wat langer geduurd i.v.m. feestdagen en afspraak met installateur), zeer slechte service van Cardwriter

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte J. de Jager, U heeft ergens anders een TV met afstandsbediening gekocht, niet bij ons. De "ergens anders" aangeschafte TV met afstandsbediening werkte niet (meer). Daarop heeft u bij ons een nieuwe afstandsbediening aangeschaft. Deze wordt door ons getest voordat hij verzonden wordt. Deze is door u ontvangen en u heeft zelfs de moeite genomen om een positieve beoordeling te geven, u vond het alléén jammer dat er geen batterijen meegeleverd werden. Enig defect bij verzending is daarmee ook uitgesloten. Nu meldt u dat uw eigen oude afstandsbediening onder garantie enkele weken later zou zijn omgeruild door het bedrijf waar u uw TV heeft aangeschaft. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u maar geen reden voor ons om de aan u geleverde afstandsbediening retour te betalen. Indien u de reviews van klanten hier zou lezen, snapt u mogelijk zelf waar de schoen wringt. Helaas tracht u niets op te lossen maar op deze wijze alleen maar te schaden, jammer! maar helaas komt dat wel eens voor en maakt de overige reviews alleen maar nog betrouwbaarder, zo heeft ieder nadeel tóch zijn voordeel!

10

Superservice en geweldige vakkennis

Wij zijn in de winkel geweest. En hebben een geweldige goede, uitgebreide, begrijpelijke uitleg gekregen over een automatische schotelantenne. De informatie die we hebben gekregen was zo volledig dat we niet meer twijfelden over de aankoop. Alles is aan bod gekomen, wat voor versies er zijn en wat de voor- en nadelen ervan zijn, hoe het ding werkt, hoe je het koppelt aan de tv, of onze tv geschikt is en wat voor abonnementen er worden aangeboden. Maar ook hele handige gebruiksadviezen. En dan is ons geadviseerd om vlak voor de ingebruikname nogmaals langs te komen om alles nogmaals met ons door te nemen. En natuurlijk gaan we dat doen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief

Prettig en vakkundig gesprek aan de telefoon. Zeer klantvriendelijk. 2x module opgestuurd naar Duitsland en na bevestiging van ontvangst geactiveerd voor ons, zodat alles direct functioneert bij installatie. Wat een service, hieraan kunnen velen een voorbeeld nemen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super en snelle service zoals altijd

Super en snelle service zoals altijd geweldig gewoon de feedback heel goed ik had een foutje in mijn bestelling en werd gebeld of het klopte of niet.perfect gewoon Aanbeveler.

 • Aanbevelen? Ja
10

Al mijn ervaringen zijn zeer positief

Ik vind het heerlijk dat het bestelproces zo vloeiend verloopt. Bij het bestellen kun je al zien of iets op voorraad is en dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige vakkundige bediening, en ongevraagd nog enkele tips gekregen.

Zie boven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Top bedrijf. Zeer klantvriendelijk, zowel via de mail als via de telefoon. Bedrijf denkt mee met de klant en probeert altijd te gaan voor een oplossing. Dit bedrijf en Ilona krijgen van mij een dikke 10+.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima.

Had wat vragen over problemen diseqc switches. Werd door Cardwriter goed gereageerd met suggesties.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goede service, echt heel goed

het probleem is opgelost, dan zij cardwriter. ze zijn heel geduldig en wisten eigenlijk al direct wat het probleem was. Dank zij hun bemiddeling is het probleem opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon heel goed en prettig geholpen

Een automatische schotel en een ontvanger gekocht en hierbij fijn geholpen, niets mis mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Subliem

Na de bestelling wordt je gebeld en krijg je uitleg over het product. Hierdoor kon ik een goede keuze maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en begeleiding

Ik had een recreatieset Canal Digitaal gekocht en werd na het plaatsen van de bestelling gebeld door de tech-desk medewerker van CardWriter. Zij stelde enkele vragen en uit mijn antwoorden bleek dat ik niet helemaal het juiste spul had besteld. Het is ook allemaal niet zo eenvoudig in die satellietwereld tegenwoordig. Zij stuurde een mail met daarin links naar de juiste oplossing en belde de volgende dag weer om uitleg te geven van de zaken die ik nog nodig had om succesvol in het buitenland tv te kunnen kijken. Ook werd mijn TV box door hen voorgeprogrammeerd op de gewenste satelliet en de gewenste zenders. de volgende dag werd alles geleverd en ik heb het uitgetest. Werkt top! Een fijne ervaring dus vandaar een positieve recensie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Vriendelijk personeel Niets is er teveel en altijd goed advies

 • Aanbevelen? Ja
9

goede verzending en top

werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling en wanneer ik het kon verwachten top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer competent advies en service

Een zeer competent advies en service

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vandaag besteld morgen in huis. Deskundige service.

 • Aanbevelen? Ja
10

leveren zoals het hoort

Eerst zoeken wie is de goedkoopste Dan bestellen en betalen volgende dag geleverd

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering Goede service Klantvriendelijk

Duidelijke website met voorraadbeheer. Na bestelling geplaatst te hebben een telefoontje ontvangen met wat vragen over het bestelde. Het was een specifieke TV voor satelliet en op 12V. Vraag was of deze wel helemaal voldoet aan onze wensen en tegelijk aanvullende info gekregen. Zeer klantvriendelijk en snelle levering. Top. Zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Service

Enkele weken geleden per mail info opgevraagd betreffende Travelvision R 7 , werd keurig op geantwoord. Inmiddels schotel besteld, hierop werd ik telefonisch op de geïnformeerd met nuttige gebruikers tips. Chapeau hieraan kunnen vele een voorbeeld aan nemen . Heb inmiddels nog enkele accessoires nabesteld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede voorlichting en grote kennis van zaken!

Zeer goede voorlichting en grote kennis van zaken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, zoals altijd.

Koop er al jaren, altijd deskundig advies en prima service.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd