Fijn! goed om te horen! Wensen u heel veel kijkplezier en dank u voor deze review! In het geval er nog vragen zijn; schrom niet en bel of mail ons gerust even. Fijn weekend.
Top! goed om te horen! dank voor de review, daar zijn we blij mee :-)
Nee hoor, geen probleem! We hebben echter meermaals van je begrepen dat je niet tevreden bent over ons. Zó ontevreden zelfs dat je een aantal maanden geleden al aangaf nooit meer iets te willen bestellen bij ons. Dat mág, maar een herhaling van zetten zou dan onverstandig zijn. Net zoals voorgaande keren; talloze mailtjes en slechte reviews, tsja ... We zullen verder geen mening ventileren maar wensen je niet als klant bij ons bedrijf. Er zijn voldoende alternatieven om elders iets aan te schaffen.
Geachte J. de Jager, U heeft ergens anders een TV met afstandsbediening gekocht, niet bij ons. De "ergens anders" aangeschafte TV met afstandsbediening werkte niet (meer). Daarop heeft u bij ons een nieuwe afstandsbediening aangeschaft. Deze wordt door ons getest voordat hij verzonden wordt. Deze is door u ontvangen en u heeft zelfs de moeite genomen om een positieve beoordeling te geven, u vond het alléén jammer dat er geen batterijen meegeleverd werden. Enig defect bij verzending is daarmee ook uitgesloten. Nu meldt u dat uw eigen oude afstandsbediening onder garantie enkele weken later zou zijn omgeruild door het bedrijf waar u uw TV heeft aangeschaft. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u maar geen reden voor ons om de aan u geleverde afstandsbediening retour te betalen. Indien u de reviews van klanten hier zou lezen, snapt u mogelijk zelf waar de schoen wringt. Helaas tracht u niets op te lossen maar op deze wijze alleen maar te schaden, jammer! maar helaas komt dat wel eens voor en maakt de overige reviews alleen maar nog betrouwbaarder, zo heeft ieder nadeel tóch zijn voordeel!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.