Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een zeer competent advies en service
23 May 2022
G.
Luxembourg
Vandaag besteld morgen in huis. Deskundige service.
18 May 2022
Rob
Wijk en Aalburg
Eerst zoeken wie is de goedkoopste Dan bestellen en betalen volgende dag geleverd
16 April 2022
Paul
Heerhugowaard
Duidelijke website met voorraadbeheer. Na bestelling geplaatst te hebben een telefoontje ontvangen met wat vragen over het bestelde. Het was een specifieke TV voor satelliet en op 12V. Vraag was of deze wel helemaal voldoet aan onze wensen en tegelijk aanvullende info gekregen. Zeer klantvriendelijk en snelle levering. Top. Zeker aan te bevelen.
10 April 2022
Peter
Terneuzen
Enkele weken geleden per mail info opgevraagd betreffende Travelvision R 7 , werd keurig op geantwoord. Inmiddels schotel besteld, hierop werd ik telefonisch op de geïnformeerd met nuttige gebruikers tips. Chapeau hieraan kunnen vele een voorbeeld aan nemen . Heb inmiddels nog enkele accessoires nabesteld.
28 February 2022
John Damoiseaux
Amstenrade
Zeer goede voorlichting en grote kennis van zaken!
4 January 2022
Anton
Zoetermeer
Koop er al jaren, altijd deskundig advies en prima service.
7 December 2021
Uitstekend en vriendelijk.
2 November 2021
C.
Zoetermeer
snelle levering , prima product .
26 September 2021
Chris
Harlingen
Ik werd perfect geholpen door een medewerkster aan de telefoon , zonder haar had ik ( digibeet) gegarandeerd het verkeerde besteld
20 August 2021
Jürgen
Weelde , België
Iets verkopen is eenvoudig maar door de service leer je een leverancier kennen. Daarin scoorde Cardwriter optimaal. Zelfs na 1,5 jaar na de aankoop zonder mankeren geholpen.
6 August 2021
Jan
Capelle aan den IJssel
Uitstekend ontvangst, snelle levering
17 July 2021
Johannes
Murcia
Overstappen naar Canaaldigitaal. Schotel moest opnieuw afgesteld worden voor juiste golflengte.naar tevredenheid opgelost en deskundigheid ten top. Dat is CardWriter in zoetermeer supertop.
13 July 2021
C.A.
Zoetermeer
Top service je wordt zelfs gebeld voor info friendelijke medewerkster ik ben dit niet gewend geweldig goede winkel top dikke duim
12 July 2021
Jh kokhuis
ALMELO
Top bedrijf
11 April 2021
Ben
Alkmaar
Prima service. Vriendelijke en een zeer vlotte communicatie. Ga zo door!
16 March 2021
Arno
Hengelo Gld
26 January 2021
Gerrit Jan
Vinkega
Goed advies gehad Ben zeer tevreden
15 January 2021
Ad
s Heer Arendskerke
Cardwriter is echt klantvriendelijk. Als je iets besteld versturen ze het direct. Als ze twijfelen of je wel het juiste besteld hebt bellen ze je op. Ik zou zeggen, een TOP zaak.
3 January 2021
R.H. Buurmans
ALMKERK
Gisteren 28-12-2020 advies gevraagd voor een digitenne antenne , deskundig advies gekregen . Daarna benodigd heden besteld . * funke 100+ antenne * coax kabel / gelijk de connectoren eraan laten monteren . * bevesiging materiaal s'middags ging de telefoon , of ik het wel goed had besteld want er zat een verkeerde F-connector aan . Gelukkig zijn het professionals en halen dit soort foutjes er direct tussen uit . ook was ik nog vergeten ook dit werd gelijk bij de bestelling gevoegd . super geregeld .. vandaag 29-12-2020 ligt de bestelling thuis ... jammer dat t corona virus de fysieke winkel doet sluiten maar zodra t weer kan , kom ik het weer zelf halen ....
29 December 2020
P De Man
RIJSWIJK
Vooraf telefonisch advies gekregen. Na de bestelling heeft CardWriter telefonisch contact opgenomen om de bestelling nog even door te nemen. Ondanks corona en black friday drukte, keurig op tijd afgeleverd. Het belangrijkste de ontvanger VU+ DUO 4K SE, voldoet geheel aan de verwachting.
11 December 2020
Tonny Weijkamp
DIDAM
I Am really impressed about the professional way these guys work! From the very beginning of my phone call to getting the sat dish installed superquickly! Everything works perfectly and I definitely will recommend this company!
24 November 2020
Monica
Den Haag
Vriendelijk en deskundig geholpen , hier weten ze wel waar ze over praten ...
18 November 2020
De Man