Hartelijk dank voor de review! Wanneer u ons even had laten weten dat er cassettes kapot waren hadden we ze graag voor u omgeruild. Gelukkig heeft een kapotte cassette geen gevolg voor de ontwikkeling, groeien en bloeien van het groendak, enkel is het wat lastiger met aanleggen. Geniet van het mooie uitzicht ;-D mvg Henk
Heel hartelijk dank voor de uitgebreide review en mooie 10 !!! Genietse van het groene daken :-D mvg Henk
Dag Guido Super bedankt voor de review en de maximale 10!!! 90 m2 is ook best veel voor een dhz dak :-D Fijn dat alles verder goed gelopen is en dat de aanleg leuk was en jullie nu mogen genieten!! mvg Henk
Dag Danny Super bedankt voor de review!!! mvg Henk
kijk daar doen we het voor, klant is koning!!! mvg Henk
Groenedaken.net is de leverancier van doe-het-zelf groendak systemen! Wij leveren al meer dan 10 jaar dagelijks door heel Nederland groene daken af. Duizenden 'dakbezitters'' gingen u al voor! Wij zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf groendak systemen zoals ons Sedumtapijt pakket, Sedumstek pakket maar ook Sedumcassettes en/of Sedumtegels en/of Sedumtrays zijn wij al jaren marktleider in. Niet alleen de grootste maar ook de beste!