Dag Peter Hartelijk dank voor de dikke 10! Fijn dat alles duidelijk was! mvg Henk
Dag Jeannette Fijn dat we jullie elk jaar kunnen voorzien van meststof! elk jaar even bemesten en het dak blijft in topconditie!!! mvg Henk
Dag Menno Hartelijk dank voor de review. Zoals besproken zijn er momenteel in de sedumteelt geen alternatieven met dezelfde kwaliteit en levertijd. We zijn al terug gegaan van 100 % kunststof drager in de mat naar een kleine 1 %, het overige is een duurzame en 100% kokosvezel. mvg Henk
Dag Ben Heel hartelijk dank voor de review! mvg Henk
Dag Wow, hartelijk dank voor de dikke 10 :-D mvg Henk
Groenedaken.net is de leverancier van doe-het-zelf groendak systemen! Wij leveren al meer dan 10 jaar dagelijks door heel Nederland groene daken af. Duizenden 'dakbezitters'' gingen u al voor! Wij zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf groendak systemen zoals ons Sedumtapijt pakket, Sedumstek pakket maar ook Sedumcassettes en/of Sedumtegels en/of Sedumtrays zijn wij al jaren marktleider in. Niet alleen de grootste maar ook de beste!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.