Wij doen ons best om de blikken en materialen zo goed mogelijk te verpakken om schade te voorkomen! bedankt voor de review
Best Ron, Dank voor je bericht, maar zoals we u al gemeld hadden krijgen wij de blikken toegestuurd van onze leverancier op dat moment zit er in sommige blikken 0,93l vervolgens mengen wij de blikken in de juiste kleur, we vullen het blik bij tot 1 liter met mengpasta. Dus dit betekend dat u gewoon zoals op de website vermeld staat een liter heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Bolverf.nl
Bedankt voor de goede review Dennis. Fijn weekend.
Hoi Annemieke, bedankt voor je reactie. Wij hebben zelf een grote voorraad en kunnen hierdoor direct uitleveren in de meeste gevallen. Fijn dat dat bij jou ook is gelukt. Prettig weekend.
Bedankt voor de review! We proberen onze bestellingen zo snel mogelijk en goed mogelijk te verpakken.
Bedankt voor de review! We pakken onze pakketen zo zorgvuldig mogelijk in om schade tegen te gaan.
Graag gedaan, we proberen altijd mee te denken.
Beste Marianne, bedankt voor je review
Graag gedaan. Bedankt voor de positieve review
Graag gedaan. We staan voor een snelle levering. Fijn als dat lukt en dan ook nog als dank een mooie review achtergelaten wordt.
Bedankt voor je review en de heldere uitleg. Wij waarderen dat enorm. Tot ziens