Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het brede assortiment en de betrouwbare levering. Meerdere reviews noemen snelle verzending en zorgvuldige verpakking. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk en behulpzaam, wat bijdraagt aan een positieve algehele ervaring. Al met al ervaren klanten het aankoopproces als vlot en prettig.
Prettig. Vlug.
18 November 2022
Bas
B
Het bestelproces was makkelijk en de bestelling werd verstuurd. Ik had nadat ik besteld had nog een mail gestuurd met het verzoek om er een kaartje aan toe te voegen omdat het een cadeautje was. Hier werd snel en leuk op gereageerd en het kaartje werd toegevoegd.
19 August 2022
Aukje
Bavel
Iets online bestellen kan bijna overal. Vervolgens krijg ik een persoonlijk telefoontje of ik rond 18:00 aanwezig ben. Want dan komt ons pakketje. Tot mijn verbazing word het pakketje persoonlijk overhandigd aan onze dochter door een collega van de zonnewijzer (op de fiets!). Een winkelervaring, maar dan online, fantastisch!
10 August 2022
Ella
Rotterdam
Zeer behulpzaam. Savonds laat online besteld, volgende middag op de fiets thuisbezorgd! Erg leuk!
23 July 2022
Corina
hele goeie service!
12 June 2022
annemarie
Bleiswijk
Prachtige winkel met een groot assortiment en heel klantvriendelijke bediening.
19 May 2022
Anne-Lise
28 April 2022
Emmy
Haaften
Mijn bestelling werd zeer klantvriendelijk en zeer prettig afgehandeld. En zelfs persoonlijk bezorgd.
25 April 2022
Joke
Rotterdam.
In de click-en-collect periode nam de eigenaresse, ongevraagd, het initiatief om de door mij bestelde artikelen thuis te bezorgen. Bravo!
18 January 2022
Teunis
Rotterdam
Op mijn vraag in het opmerkingenveld werd zeer adequaat gereageerd, producten top en service fenomenaal. Winkelen zoals het vroeger was.
15 January 2022
Bob
Rdam
Voor een baby bestelde ik een mooie knuffel. Die heb ik de volgende dag in de winkel opgehaald. Mooi ingepakt, zoals altijd!
5 January 2022
Petra
Rotterdam
De zonnewijzer is een speelgoedwinkel waar je als kind van droomt. Mooi en duurzaam speelgoed inclusief goed en eerlijk advies.
4 January 2022
Danny
Rotterdam
Ik ben vaker de winkel in geweest en werd altijd heel prettig verwelkomd. Deze keer moest het via de telefoon en afhalen vanwege de COVID maatregelen, maar het cadeau dat ik zocht werd meteen voor me gereserveerd en het kon worden afgehaald.
30 December 2021
Anneke
Rotterdam
Ótima compra feita à distância
Aldo
Novo Horizonte
Hele mooie brandweerauto, snel en netjes bezorgd!
Caroline
Rotterdam
Mooie cadeautjes, mooi ingepakt en persoonlijk bezorgd!
Faryda
Rotterdam
Levering zoals beloofd, houten groentemandje werd heel positief ontvangen door 1,5jarige.
10 December 2021
Manon
Schiedam
Sommige artikelen waren niet leverbaar. Hier is netjes telefonische overleg over geweest. Met passende oplossingen. Het was keurig op tijd geleverd. Alles zag er ook netjes uit. Heel erg bedankt. We zijn heel blij.
8 December 2021
Maaike
Hellevoetsluis
snelle levering, mooi product, scherpe prijs!
6 December 2021
Wilem
Zwijndrecht
De Zonnewijzer vind ik de leukste speelgoedwinkel van Rotterdam met uitstekend kindvriendelijk speelgoed.
1 November 2021
Stella
Rotterdam
Prachtige kwaliteit speelgoed. Het liefst was ik in de sfeervolle winkel gaan grasduinen, maar door tijdgebrek dit keer besteld. Het enige dat ik miste, is dat de cadeautjes niet ingepakt waren en kinderen willen een cadeau nu eenmaal graag uitpakken!
15 September 2021
Petra
Rotterdam
Goed bedrijf die meedenkt in oplossingen
7 September 2021
Bart
Eelde
Heel netjes afgehandeld! Een artikel was uitverkocht, ik werd binnen een paar uur na het bestellen gebeld en er werd een vervangend artikel aangeboden. Het kleine prijsverschil werd per omgaande teruggestort. Netjes verpakt en volgens afspraak afgeleverd. Speelgoed van de Zonnewijzer is altijd een feestje!
5 September 2021
Astrid
Rotterdam
Leuke winkel met uniek kinderspeelgoed. De online webshop is ook fijn en het speelgoed kan thuisbezorgd worden met de fietskoerier. Helemaal top dus!
3 September 2021
Danni
Rotterdam
Veel keuze uit mooi speelgoed, het bestelde werd gelijk de volgende dag persoonlijk afgegeven. Dus zeker de volgende keer weer.
2 September 2021
Dirk