Naar het bestellen een dag later in huis en zeer netjes verpakt.

Snelle verzending, mooie stoffen

De stofstalen werden snel verstuurd en de kwaliteit is goed. Ik heb een keus gemaakt en ga hier mijn stof bestellen.

Goede en snelle service ruim aanbod van mooie stoffen

Positief

Mooie kwaliteit

Alles ok snelle levering

prima winkel

goede afhandeling van de bestelling

Excellent

Excellent service, fast delivery.

Snelle en goede bezorging proeflapjes

Alles prima

super snelle service

Besteld en de volgende dag al bezorgd. Fijne service.

Goed geïnformeerd en snel bediend

Eerst monster aangevraagd, dat de volgende dag per post geleverd werd en naar aanleiding daarvan stof besteld. Stof arriveerde goed verpakt en snel.

Top Bedrijf

Zeer klantvriendelijk, houden zich aan afspraken i.v.m. bestelling, menig bedrijf kan van deze stoffenzaak nog iets leren, kortom 12 punten!

helemaal prima!!!!

helemaal prima!!!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Mooie stoffen

Mooie stoffen gekocht voor kussens

Snel staal verzonden en op de staal alle gegevens, super!!

Snel staal verzonden en op de staal alle gegevens, super!!

kwaliteit

leuke degelijk materiaal. Moest wel bijna een weekje wachten op de levering van de staaltjes. Zal nog zien of ik de bestelling plaats aangezien het om meer dan 30 m2 gaat...

Snel en efficient

heel goed. site ook duidelijk

Mooie stoffen

Zeer efficient en snelle service, complimenten

Prina

Bestelling keurig verzorgd en snel bezorgd

Stof stalen waren op tijd binnen.

Maar ik mis nog 1 stofstaal. Dat is FABID wilg 10. Graag wil ik die nog bestellen. Gr marielle

Servicegericht en klantvriendelijk

Een stoffenwinkel bij uitstek!!!

Nette, snelle service en goede kwaliteit product.

Snelle levering van de bestelde stof, netjes verpakt en opgewikkeld op een baal. Mooie stof, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Makkelijke site, gobelinstof in werkelijkheid mooier dan op plaatje.

Prettige reacties op gestelde vragen.

Op aanvullende vragen werd correct geantwoord. Eerlijk vind ik dat ook logisch, want als je gordijnen koopt, gaat het over forse bedragen. In een winkel neemt personeel ook de tijd om vragen te beantwoorden. Ik kocht stof waarvan ik de stofkwaliteit kende. Hoe ik dat voor volgende gordijnen zal doen, weet ik nog niet. Dat wil ik waarschijnlijk echt de stof voelen. Verpakking voor verzending was prima.

Snelle en keurige levering.

Ik vind het alleen jammer dat de gobelinstof niet overeenkomt met de afbeelding. Deze was duidelijk de print van een andere stof. Op de gobelin is het ingeweven patroon minder scherp en de kleuren waren met meer rood. Ga deze lap niet gebruiken. Dat is jammer.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond