Goede kwaliteit, maar jammer niet de juiste kleur, en een snelle levering en goede service

Schitterende kwaliteit stof

Ervaringen zijn altijd goed!

Snelle service en levering

Mooie stof, goede berichtgeving over de order. Stof zat stevig verpakt.

Ik werd heel vriendelijk geadviseerd

Behulpzame mensen die meedenken en goed adviseren. De bestelling werd de dag erna al geleverd. Prima service!

Na contact, opnieuw verstuurd

Het is goed aangekomen. Er is prima gereageerd op mijn bericht

Uitstekendesevice

Goed binnen 1 dag geleverd

Snelle correcte service

Fijn dat je eenvoudig stalen kunt bestellen

Zeer snelle en keurige levering van de stof!

Een goede kwaliteit, tegen een prima prijs !

Snel geleverd!

Heb stalen aangevraagd en deze waren binnen 2 dagen binnen.

Website overzichtelijk.

Goede snelle afhandeling van de bestelling.

Goede snelle afhandeling van de bestelling. Had de stof snel in huis. Keurig verpakt en kreukvrij!

Prima snelleverzending

PrIma

Stofstalen

Ik heb stofstalen besteld, deze waren zeer snel in huis. Stof die ik heb besteld is mooie kwaliteit

Super levering mooie stif

Vriendelijk en professioneel!

Prima verlopen en snelle levering. Toppie.

Communicatie is vlot en helder. Men houdt zich aan de afspraken en levering is vlot. Kwaliteit van de meubelstoffen is goed en ook gemakkelijk te verwerken.

Goede kwaliteit en snelle levering

Besteld toen ik op vakantie was en binnen toen ik thuis kwam. Mooie stof en heel goed verpakt. Top

Fijne webshop

Goede ervaring. Super klantvriendelijk en snelle levering. Vragen worden snel beantwoord.

Super service

Artikel niet leverbaar. Werd snel gebels voor alternatief. Snelle levering.

Heel goed!

Snelle levering en stof goede kleur en mooie kwaliteit.

Zeer snelle en goede service!

In de ochtend gebeld over voorraad, werd gecontroleerd en terug gebeld, in de middag besteld en de volgende morgen al geleverd, top!

Prima, goed verzorgd

Mooi verpakt

Super zaak

Staaltjes aangevraagd ,en de volgende dag al binnen. Hele mooie stoffen,waarvan ik er 2 heb besteld,en ook weer de volgende dag binnen. Echt super geregeld en zeer tevreden

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond