Het gewenste geleverd

Leuke paneeltjes, snel bezorgd

Ik heb 2 Frida Khalo paneeltjes besteld. Ze werden al snel bezorgd en zijn mooi en van kwaliteit voor een lage prijs.

Kleur wijkt af van het plaatje maar daar hadden we rekening mee gehouden.

Zeer goede service

Vriendelijk, meedenkend

SUPER

Uitstekend. Stalen snel in huis en niet duur. Stoffen zijn alleen veel te mooi. Daardoor is het heel moeilijk om een keuze te maken. Alle mails worden snel beantwoord

Snelle servi

Snelle levering, van stalen, bestelling van de stoff6weet ik nog niet

Alles was naar wens.

De keuze is enorm. Je word er hebberig van.

Mooie stof, welke netjes verpakt was. Een snelle levering.

Uitgebreide keuze van echt prachtige stoffen waarvan je heel snel een sample in de brievenbus krijgt als je die besteld. Deskundig en uitgebreid advies per mail en zo gewenst ook telefonisch. De gordijnen worden kant en klaar thuisbezorgd is mij verzekerd door de vriendelijke eigenaar. Ik ben vol vertrouwen!

Snelle en goede ingepakte levering

De levering van mijn bestelling was zeer snel. De stof was mooi gevouwen en een andere stog zat om een karton gewikkeld. Alles verpakt in bruin papier. Zag er verzorgd uit.

Geen idee nog steeds niks ontvangen

Geen idee vanwege drukte bij de post nog steeds niks ontvangen al 2 keer uitgesteld. Score en aanbevelen heeft niks met jullie product te maken .

Snelle levering - keurig verpakt - direct antwoord op gestelde vraag

Danke für die zusätzlichen Stoffstücke, ich habe mich sehr gefreut

Leider verstehe ich nicht, was ich machen muss, ich bin jedenfalls sehr zufrieden

Uitstekende feedback op vragen

Mooie website, goed bereikbare klantenservice

Geweldige service

De levering van de stofstalen was razend snel en correct.

Supersnelle levering van een hele mooie geborduurde stof

Het was moeilijk kiezen tussen de mooie stoffen op de website. Maar éénmaal een keuze gemaakt is ie razendsnel bezorgd. Erg prettig!

Fijn

Ik had eerst 8 stofstalen besteld voor een paar cent om barkrukken te bekleden, die lagen de volgende dag al in de bus. Nadat ik de stof uitgekozen had, heb ik daarvan voldoende stof besteld, dat werd ook een dag later al bezorgd. We zijn nog geen week verder tussen mijn eerste aanvraag en al mijn krukken zijn al opnieuw bekleed! Top! En de prijs was ook goed te doen!

Ik heb een aantal stofstaaltjes besteld. De volgende dag al in huis. Op de achterkant van ieder staaltje een etiket met daarop de samenstelling van de stof en bijzonderheden.

Supersnelle verzending

Ik had stoffen staaltjes besteld, en had ze de volgende dag al binnen.

Het wordt vervolgd

Snel en accuraat geleverd!

Snel en accuraat stalen verzonden. Fijn om zo snel en bijna gratis stoffen te kunnen beoordelen!

Uitstekend.

Super snelle levering. De stof voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snel geleverd gevarieerde stofstalen

Fijn en makkelijk te navigeren website. Vriendelijke service. Let op je kunt 8 stalen per stoforder vragen. Stalen gaan tegen 1,25 voor de eerste en 0,35 cent voor opvolgenden. Geen verzendkosten. Heel netjes. Maar na 8 stalen moet je dus wel order plaatsen. Verbeterpunt: geen informatie over waar de stoffen gemaakt worden. Dat mis ik. Verbeterpunt: Als je navigeert wil je kunnen zoeken op Martindale van de stof, omdat veel leuke stoffen niet geschikt zijn voor een bank of stoel die dagelijks gebruikt wordt, zoals de meeste gobelin's en jacquards. Dan wil je een martindale van 50.000 kunnen zoeken en binnen die groep dan weer op kleur en dessin kunnen navigeren. Dat is nu niet mogelijk. Dat kost veel zoektijd.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond