Vriendelijk en goed geholpen

Telefonisch contact was goed en verhelderend.

Supersnel in huis

De verzending niet alleen snel maar ook met zorg verpakt. Heel belangrijk voor mij is de hoge kwaliteit van de stof: prachtig! Redelijk geprijsd, ik bestel mijn stoffen vanaf nu bij De Groot.

Goede kwaliteit

Prettige manier om een oplossing te vinden.

Heel goed bestelling gemaakt volgende dag al in huis

Mooie stoffen voor een prima prijs

Dit is de tweede maal dat ik meubelstof (gobelin) heb besteld. Het zijn mooie stoffen en ze worden heel snel geleverd.

Snelle verzending!!!

Mooie stof, perfect ingepakt voor verzending, je kunt zien dat het met liefde is gedaan, heel blij mee!! En..voor een zeer goede prijs. Ik weet nu waar ik in de toekomst stof koop.

uitstekend

duidelijk en snelle levering

Heel prettig dat ik zo snel de staaltjes in huis had.Ga zo snel mogelijk de stof bestellen.

Het is makkelijk om per mail te bestellen Vandaag besteld (s’ morgens) morgen in huis Keurig verpakt Je krijgt je track en tracé code om het te volgen Erg tevreden

Stof besteld, altijd maar afwachten of het aan je eisen voldoet en dat deed het zeker! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. Keurig opgerold op een platte rol, goed ingepakt, paste zelfs door de brievenbus. Perfect, kan niet anders zeggen.

zeer tevreden

snelle levering. de stalen waren een hulp bij het vinden van de gewenste kleur. Ik hoop over enige tijd bij u een bestelling te kunnen doen.

Precies zoals op de webshop foto

Vaak is het moeilijk om in een online shop te bepalen of de stof de kleur is en kwaliteit heeft die je zoekt. Bij deze bestelling geen onaangename verrassingen: de kleuren kwamen precies overeen met de foto in de webshop en dit was ook precies de zachte kwaliteit velvet die ik zocht.

ruime keuze op hun website, alles snel en netjes geleverd

Mooie, rijke kwaliteit stoffen en keurig en snel verzorgd.

Ik heb al meerdere stalen en stoffen van de Groot besteld. De stalen zijn erg fijn om de kwaliteit en kleur goed te kunnen zien. De stoffen worden met veel zorg geleverd. Prima bedrijf!

ik kreeg snel het voorbeeld opgestuurd en toen wist ik precies wat het was. Fijn.

Mooie stoffen, snelle levering

Mooie stoffen. Kreukvrij ingepakt.

super

We hadden het nog niet ingevuld of het werd al verstuurd. Het was de volgende morgen al bij ons. En de stoffen waren geweldig! Hartelijk dank hiervoor

Zeer ruime keuze

Prima! Snelle levering dus ik kon snel beginnen!

Prima! Snelle levering dus ik kon snel beginnen!

Prima stoffen en service

De site is overzichtelijk en werkt goed. De aanvraag voor stalen verliep voorspoedig en je krijgt echt een staal waar je wat aan hebt. Eenmaal besteld werd ik per mail steeds op de hoogte gehouden van elke wijziging/vordering in het bestelproces. Zeer duidelijk en fijn.

Mooie website Snelle levering ( zelfs naar België binnen 24u ) Prachtige stof en goede kwaliteit

Goede service!

Vriendelijk contact en zeker bereid extra moeite te doen! Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super service

We moesten op zeer korte termijn nieuwe stof hebben, gemaild en binnen twee dagen nieuwe stof in huis. Super service, snel en bekwaam. Thanks

Prachtige stof ontvangen, nog mooier dan op foto. Snelle levering. Alles dik in orde dus.

Bliksemsnelle levering, keurig verpakt, mooie stoffen.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond