Stof is van goede kwaliteit en snelle levering

Alleen iets beter inpakken Papier was stuk Kwaliteit stof uitstekend

Snel, kwaliteit, mooi

Stiffen zijn precies foto en staaltje. Snel opgestuurd. Directe communicatie over levering, ook heel prettig. Kwaliteit stoffen is echt goed!!

Ze hebben vele mooie stoffen. Voor iedereen zal er wel iets bij zitten. Mooi verpakt bij levering. Ben zeer tevreden

snelle levering, makkelijk contact te krijgen

Dit is al de tweede positieve ervaring met De Groot Stoffen. Het aanbod is enorm, de website heel duidelijk en bij vragen heb ik direct contact en is het antwoord snel gevonden. Heel prettig

Prima service en mooie stoffen.

De website is vriendelijk in gebruik. Ik vond al meteen de stof die ik zocht. Er werden 2 variaties in kleur van de print getoond. En daar heb ik 1 van uitgekozen. De afhandeling van het bestelproces was helder en vlot. En de bezorging van de stof was binnen 48 uur.

Uitstekende en snelle betrouwbare verzending

Na het bestellen van mijn stofstalen waren deze al binnen 2 dagen binnen. De stalen hebben ook een prima formaat.

De bestelling is vlot en god geleverd.

Met het telefoongesprek is de bestelling goed en vlot gegaan. de medewerker heeft heeft de zaak goed aangepakt en bleef vrolijkk mij te woord staan.

Alles op tijd binnen wel even wennen aan de stoffen

Stoffen zagen er op zich precies zo uit als op de foto's op de website, maar in het echt is het dan toch even wennen en voelt het dikker of dunner dan verwacht.

Hier kom ik graag steeds terug!

Uitgebreid assortiment, goede prijs en kwaliteit en de service is top!

Veel keus, snelle levering.

Zie boven

Na wat vergelijken kwam ik hier het voordeligst uit. Veel keus. Op zondag besteld en diezelfde dag al vrij snel bericht dat de bestelling was overgedragen aan PostNL.

Bestelde stof wordt snel geleverd in goede verpakking. Stof komt overeen met wat op internet getoond wordt en voldoet aan de verwachting.

Goede kontakt, heel mooie gordijnen

Bij De Groot Stoffen werken hele lieve mensen. Ze luisteren naar jou en helpen heel goed mee in het bedenken, bijvoorbeeld hoe je wilt dat de gordijnen gaat hangen, van welke kant en zo. Dit was ook de eerste keer dat ik gordijnen ging kopen dus het was heel spannend. Ik heb telefonisch kontakt gehad en ook via email en ik vind dat het heel goed was - als ik vragen had of als hun vragen had konden we het samen gewoon over praten. Alles ging helemaal goed en ik ben zo erg blij met mijn nieuwe gordijnen. Echt super bedankt voor alles :)

Goede ervaring

Ik kreeg info over het verloop van mijn bestelling. De bestelling ging snel en de levering nog sneller.

wel goed

Ik vind de stof niet makelijk om te strijken . wel in de wasmachine op 40 graden en wasdroger laag gedaan dat wel maar ging prima iets gekrompen natuurlijk ? maar is leuk

snel

en vriendelijk

Snel geleverd, goed verpakt, prachtige stoffen.

De kleur is zoals op de site.

Mooie stof, snel geleverd

Min puntje is dat we uit de info op de site niet goed konden opmaken wat een ‘eenheid’ was van de gordijnstof die we bestelden. Een meter?

Kort contact

Het ging om een eerste kort contact met opmerking. Zeer fijn en snel afgehandeld.

Goed en snelle levering.

Had geen ervaring met dit bedrijf maar ben heel tevreden.

Netjes

Keurig opgestuurd ziet er goed uit , twijfel alleen of het wel voor een stoel geschikt is.

Kleur afwijkend

Stofstaal had een andere tint als de stof zelf helaas.

snel en goed

snelle levering goed verpakt stof ziet er goed uit

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond