Top!!!!!!!!!!!!!

Ik bestel mijn stoffen graag hier. Top service en snelle levering. En de stoffen voldoen altijd aan mijn verwachtingen. Ik hou van dit bedrijf.

Perfecte service.

De stof is helemaal zoals afgebeeld? Super!

snelle toezending stalen tegen zeer billijke prijs

snelle toezending stalen tegen zeer billijke prijs

Goed en makkelijk contact maken over de voortgang van de bestelling

Snelle verzending van prima gordijnstof

Prachtige kwaliteit goede service

Mooie gobelin stof besteld. De stof was zorgvuldig verpakt wat ik enorm op prijs stel. Ik kan het iedereen die op zoek is naar iets bijzonders aanbevelen!

Mooie kwaliteit stoffen

Netjes geleverd fijn dat je stalen kan bestellen zodat ik de juiste keus kan maken

Alles is correct

Mooie bedrukte stof en fijne kwaliteit

Snelle levering uitgebreid assortiment - mooie prijs- hele mooie stof gevonden!! Top ervaring

Zeer Snel geleverd en top kwaliteit stof. Aanrader

Geweldig!

Nog op m’n stof wachten maar tot dus er goede service en heel vriendelijk!

top

top

eenvoudig te bestellen en een heel mooie stof

Er was een ruime keuze van het type stof dat ik nodig had. Het bestellen was gemakkelijk en de bezorging snel en de stof was vakkundig verpakt.

Goede kwaliteit stoffen en snelle levering

Ik heb nu twee keer stoffen besteld en ben daar heel tevreden mee! Goede kwaliteit stof en ook nog snel geleverd.

Oke

In eerste instantie geen stalen ontvangen maar na een review zijn de stalen opnieuw toegestuurd en wel ontvangen

Teleurstelling...

Helaas was het fluweel dat ik bestelde niet met een zwarte achtergrond zoals op de site,maar zachtgroenig. Stom van me om niet eerst een staaltje aan te vragen...maar de foto zag er zo scherp en precies zoals ik het wilde uit....nu niet te gebruiken voor het beoogde doel.Jammer hoor!!

Mooie stof, snel geleverd.

Snelle levering, stof voldoet aan verwachting.

snelle levering die voldeed aan de verwachtingen

zie hierboven

Zoals altijd: fantastisch

Binnen 1 dag geleverd

Zeer goede service.

Geen reactie op mail, maar tel. Contact was prima

hoge kwaliteit & goede service

Stoffen zijn prachtig en goede communicatie. Zeer tevreden.

Snel & niet zuinig

De 2 bestelde stofstalen heel snel in huis en groot genoeg om een keuze te kunnen maken.

uitstekend

snelle service en mail met mooie opvolging!

Prima en snelle levering

Grote keuze stoffen en makkelijk staaltjes te bestellen

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond