snel

gemakkelijk bestelling plaatsen en snelle levering

Snel en goed!

Duidelijke info, materialen, maten, tips en snelle verzending: top!

Vlot en netjes geleverd

De beschrijving en foto's op de website komen goed overeen met het geleverde product. Stof was keurig verpakt en werd vlot geleverd. Dit was mijn eerste ervaring met De Groot stoffen maar zeker voor herhaling vatbaar. Dank!

Prima geholpen

Helaas voldoet de kleur niet, zoek een donkerder stof petrol/groen

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Zelfs in de drukte van de feestdagen werd de bestelling op tijd geleverd. Ik vind het een Ideale optie om stalen aan te kunnen vragen, want het aanbod aan stoffen is enorm ! Dat maakt het makkelijker kiezen.

Mooie stof

Tot mijn volledige verbijstering Kreeg ik zojuist 2 enveloppen met een sttal in de brievenbus Post was dus ergens blijven hangen Mijn dank voor de service Mvg gerrie

Snel en netjes aangeleverd

Duidelijke omschrijving en goede foto's op de site. Lever kwam snel en was netjes verpakt.

snel geleverd

zoals verwacht geleverd

Mooie staaltjes gekregen en daarmee de juiste stof gevonden voor mijn opgeknapte stoelen

Snelle levering van staaltjes en daarna van de stof. Hoede kwaliteit. Ik heb weer een paar mooie opgeknapte stoelen.

Beleefd Goed advies, en prima levering.

Fijnkontakt, bereikbaar, snel

Zie bovenstaand

Snelle levering en op grond van de mij toegestuurde stalen kan ik zeker een keuze gaan maken!

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer snel geleverd, netjes verpakt, de stof zag er uit zoals t op internet stond. Prima

Mooie stof, snel geleverd

Snelle levering mooie kwaliteit stof

Snelle levering goede service

Een staal besteld volgende dag al in huis!

Keurig op tijd, goede kwaliteit, netjes verpakt.

Keurig op tijd, goede kwaliteit, netjes verpakt.

Veel keuze

Wat heerlijk die proeflapjes en een hele goede omschrijving er bij

Goede service en producten

Stof precies zoals ik verwachte en sneller bezorgd dan verwacht

Geweldig!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Top kwaliteit en vlugge levering

Wat een mooie stoffen en uitstekende kwaliteit. Alles mooi verpakt en vlug geleverd. Vooraf nam ik telefonisch contact op voor wat extra advies. Ook hier vlot geholpen.

Super snelle levering. Top

Snel

Prachtige stoffen, zeer snel verstuurd

Mooie stof, goede kwaliteit, niet duur en hele snelle levering!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond