Snel verstuurd.

Prachtige stoffen

Fijne kwaliteit, met juiste omschrijvingen! Ik ben een enorme twijfelaar wat betreft de kleur van een stof voor in het interieur, maar de stofstaaltjes zijn een geweldige hulp! Nu heb ik drie banken met mooie kleuren in strakke stoffen! I love it...

TOP!!!!!!!!!

Correct bedrijf!!

Always a great experience

De Groot stoffen offers great products and great service. The fabrics have arrived on time very nice pack and I am very very happy. Totally recommended!

Mooie stof

Mooie stof en snelle levering!

Snel en kwaliteit

Mooie stoffen, groot assortiment.

Super mooie stoffen en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de geleverde stoffen en de goede service!

Snel en goed

Overzichtelijke keuze en snelle correcte levering.

Superblij

Ben superblij met de stof en ook snel geleverd

Op tijd gemakkelijj

Bestselling en levering uitstekend! Alleen een minpuntje geen internationale faktuur zonder btw...

Aanrader

Mooie goblin stoffen, super snel geleverd en netjes verpakt. Heel fijn dat het gedubbeld op een plankje geleverd word en niet gevouwen in een doos

Prima levering

Helemaal in orde! Ik bestelde een sample en kreeg een sample. :-)

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, meedenkend, snelle levering, Prachtige stoffen!

aardige keuze uit stoffen; goede uitleg over de verschillende soorten stoffen en hun beste toepassing; correcte en kosteloze verzending van stoffenstaaltjes. Ik heb nog niets besteld, dus is dit een voorlopige beoordeling.

De juiste samples binnen twee dagen ontvangen. En inmiddels een bestelling geplaatst.

Snel, duidelijk en goed

Goed en snel antwoord.

Goed communiceert via de email Prachtig stof ! Snel leveren!

Stalen zien er goed uit

Uw mail was een dag eerder dan de stalen. Ik ben me ah beraden qua keuze...

Keurig snel en netjes afgeleverd

Snelle levering, mooi product

Voor een groot gordijn velours hollandse meesters tulp gekocht. Netjes op een rol en goed verpakt geleverd.

Mooie luxe stoffen, keurig verzonden

Mooie stoffen, worden netjes verzonden

Mooie stof, maar zonder overleg in 2 stukken geleverd

Mooie stof voor mijn gordijnen, maar ik vond het erg vervelend dat mijn gordijnstof zonder overleg in 2 stukken is geleverd waardoor het erg lastig werd om hier nog mooie gordijnen van te maken. De stof zelf is erg mooi en ben ik ook zeer tevreden over. Ik kreeg pas achteraf een mailtje waarin werd gesteld dat het erg ruim was gemeten en dat het de 2 laatste stukken zijn. Het was maar 20 cm meer dan besteld en het was voor de gordijnen van groot belang dat het bepaalde afmetingen had. Mooie stof dus maar geen goede service.

Prima ervaring

Stof werd volgende dag al geleverd

Uitstekene en snelle service voor goede producten tegen scherpe prijzen.

Hoe kan ik mijn ervaring met Goossens nog beter samenvatten als in bovenstaande zin

mooie stoffen, snelle levering

Dacht verkeerde stof te hebben besteld ,maar de groot had het al door voor ik gemaild had. Dus super snel opgelost.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond