Goedkope maar mooie staaltjes, snel geleverd

Online is het moeilijk te zien hoe een staaltje er precies uit ziet. De groot stoffen biedt de mogelijkheid om goedkoop staaltjes te bestellen zodat je het in het echt kunt vergelijken. Enorm fijn dat dit kan!

Prima! Snel en netjes verpakt en geleverd

Snel en netjes verpakt en geleverd.

Netjes en vlgs afspraak

Vlotte levering van de bestelde stof. Netjes en stevig verpakt.

Heel correct en vlot.

De klant is koning, dat heb ik ervaren bij De Groot stoffen.

Correct

Mooie stof!

Snel bezorgd en goed verpakt

Goed verpakt en snel bezorgd

Supersnelle levering van de staaltjes.

Wie immer alles bestens und tolle Qualität

Wie immer alles bestens. Vielen Dank

Mooie goede stoffen en goede snelle service!

Wederom hier mijn stoffen besteld! Ik vond het heel prettig dat ik telefonisch snel contact kreeg met goed advies. Ook snelle levering! 5 jaar geleden al mijn gordijnstoffen hier besteld en laten maken. Ik kreeg de gevraagde stofstaaltjes toen snel in huis (volgens mij had ik er wel 10 opgevraagd!) Zo fijn! Prachtige stoffen en perfect gemaakt! Daarom weer hier besteld!

Heel blij

Prachtige stoffen, persoonlijk advies en correcte afhandeling.

Kan gewoon niet beter eigenlijk.

Na telefonisch overleg over de te kiezen voering voor mijn gordijnen, waarbij ik prima ben geadviseerd, heb ik een dag later de bestelling ge plaatst en nog geen 24 uur later had ik alles al in huis! Echt onverwacht snel. Zeer mooie kwaliteit stof ook. Het enige dat ik kan bedenken dat handig zou zijn is een soort maataanduiding naast print stoffen, zodat je beter kunt zien hoe groot of klein een bepaald patroon of print is.

Mooie kwaliteit stof

Zeer snelle levering!

alles prima geregeld!

Of je nou staaltjes besteld of de stof die je nodig hebt, bij de Groot wordt je altijd correct behandeld. Hier is de klant nog koning en dat merk je aan alles, ze proberen mee te denken en een oplossing te vinden voor eventuele problemen die opduiken. van het begin tot het eind top

Klein foutje gemaak maar prima opgelost!

Ik had bestelling geplaatst. Van een artikel bestelde ik er 2 maar, kreeg er maar één. Na een telefoontje , appje was het zo opgelost en is het direct opgelost. Dank je wel!

Als vanouds

Uitstekende persoonlijke service. Jammer dat er geen markt contact meer is.

snel en betrouwbaar

snelle verwerking van bestelling. telefonisch goed bereikbaar en geven goed advies. mooie kwaliteit stof.

Lekker snel het gevraagde ontvangen.

Tevreden

Zeer correct!

Beleefd en correct

Prima en tijdige levering

Snel!

Staaltjes besteld voor een te bekleden stoel. Snelle levering! We zullen deze week de definitieve bestelling plaatsen, want het juiste staaltje zat erbij :).

uitstekend

snelle levering. mooie kwaliteit stof

Snelle- en duidelijke levering van de door mij aangevraagde stofstalen

Snelle - en duidelijke levering van de door mij aangevraagde stofstalen

Besteld bevestigd netjes een mail dat het de volgende dag binnen zou komen en daarna verzonden zou worden is ook gebeurt er word gedaan wat er gezegd word in een woord super

Duidelijke Website, snelle levering

Vier mooie meubelstoffen uitgezocht om kussentjes te maken. Website had alles duidelijk omschreven met goede foto’s. Aan het eind van de middag besteld en de volgende dag geleverd. Heel tevreden met m’n bestelling! Netjes ingepakt met dik papier!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond