Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en een ruim assortiment om uit de kiezen. Ik beveel ze ook aan mijn klanten!

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goed verpakt en geen plastic in de verpakking !

Vlot en goed.

Snelle levering. Staaltjes zijn klein, maar goede indruk van de stof.

Snelle en vriendelijke service! Netheid kan nog geoptimaliseerd

Verschillende vragen gesteld over stof en kreeg elke keer snel reactie. Ook telefonisch leuk te woord gestaan. Stof werd snel toegestuurd! Proeflapjes zijn klein terwijl je ervoor betaal. Elders gratis en grotere, nettere proeflapjes. Stof werd 15 cm minder geleverd dan besteld.

Snel!

Voor het maken voor een goede materiaal keuze voor de refit van onze boot kleurstaal opgevraagd. Snel ontvangen … klasse!

Goed, snel, uitgebreid, behulpzaam

Heel ruim assortiment. Ik had gekozen voor een stof van 5,95 pm en die is echt van een prachtige kwaliteit! Een man belde mij na mijn online bestelling op dat mijn kleur niet op voorraad was en heeft mij een andere geadviseerd. Hij had gelijk, perfecte kleur. Volgende dag had ik het al in huis, helemaal super!

Goede beschrijving over de stof op de website

Fijn shoppen op de website met goede uitleg. Snelle en nette levering van de stof, zonder kreuk.

Prachtige stof, precies wat ik bedoelde. Snelle en goed verpakte levering, dank je wel.

Snelle en nette levering. Goede kwaliteit stoffen.

Binnen 2 dagen waren de stoffen binnen de kwaliteit is goed

Zeer gebruiksvriendelijke site

Snelle levering can goede stalen. Nu gaan we bestellen en ben ik benieuwd naar de kwaliteit . Adrie van den Wijngaard

Correct

Ik heb een staal besteld die ik al heel snel ontvangen heb. De reactie op deze kleine bestelling was beleefd en vriendelijk.

Veel stof keuze

Goede overzichtelijke site met veel keus in stofsoorten. Update van de verzenddatum. Wel erg klein lapje om goed te kunnen beoordelen.

Snelle toezending stofstaal

Het is prettig als je een stofstaal kunt bestellen om te kijken of de gekozen stof gaat passen in je interieur. Ik vond echter het de staaltjes wel erg klein ( 5 x 5 cm). Dat is voor een effen stof niet ze heel erg, daar kun je je wel iets bij voorstellen, maar voor een bedrukte stof ligt dat wel even anders. Ik heb dus voor de bedrukte stof geen goede indruk gekregen.

Ik ben heel tevreden over het verloop

Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn aankoop. Ik had wat vragen...want ik koop niet dagelijks een slordige 31 meter fluweel. Op alle vragen netjes antwoord gekregen en ook keurig stalen gekregen. Ook netjes van tevoren te horen gekregen dat het tot 10 dagen kon duren voor het geleverd ging worden. Keurig op rol...

Fijne webshop, bestelling vlot verwekt en snel in huis.

Hele snelle levering, blij mee!

Mooie stoffen en goede service

snel bezorgd en keurig verpakt!

top

ONGELOFELIJK TEVREDEN

Als ik bij jullie stof bestel wordt ze geleverd alvorens ik eens diep heb kunnen ademhalen bij manier van spreken. Top firma.

Tevreden

Heel tevreden over de bestelling die ik geplaatst heb en snel geleverd top!

Geweldig.

Snelle en correcte aflevering ,geen goede weergave van de stoffen , want de stalen zijn te klein .tegen meerprijs wil ik grotere stalen .

Snelle levering en prachtige stoffen

Op de site smullen van het aanbod prachtige stoffen. Ik koop graag hier mijn stoffen omdat je geweldige kwaliteit krijgt voor een prima prijs. Bezorging snel en perfect verpakt. Jammer dat het verzenden duur is.

Groot assortiment aan stoffen

Grote sortering aan stoffen en een snelle levering! Kortom een prima bedrijf om dit soort van stoffen bij te bestellen!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond