Ultieme service en kwaliteit!

De levering was supersnel. De kwaliteit van het stof is super.

Heel snel geleverd

Geweldig snel ,alleen de stalen zijn te klein voor een goede beoordeling.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Heldere omschijvingen, prettige website.

Wat een mooie stof en supersnelle levering!

Ik heb een prachtige stof gevonden, precies zoals op de foto's en omschrijving. Een dag later had ik al een staaltje in huis, en twee dagen daarna een hele rol voor een goeie prijs. Ik ben heel blij met het resultaat en met de snelle service!

Goed telefonisch contact

een goede en prettige ervaring

Direkt en heel goed geholpen na een telefonische vraag, en zoals afgesproken na bestelling, heel snel en netjes thuisbezorgd. precies zoals ik gevraagd had. Mooie kwaliteit van stoffen en een goede prijs.

Goed!

Snelle levering, goede website

Stalen besteld, volgende dag al in huis!

Fijne webshop en snelle levering

Omdat ik voor tuinkussens op zoek was naar stof heb ik wat stalen opgevraagd. Ik was verrast door de zeer snelle levering. Met de stalen kan ik nu een goede keus maken.

Samples ontvangen!

Wauw wat een mooie stoffen! Ik ga komende winter de tuinkussens opnieuw stofferen! Ga de stof dan zeker bij u bestellen!

Blij verrast met snelle service

Vooraf contact gehad over stof. Lastig dat je niet meer op de markt kijken kunt. Dit wordt echter goed gemaakt met het versturen van staaltjes voor een geringe prijs. Helemaal top dat de stof op kartonnen rol gestuurd wordt ! Geen kreukels en vouwen. En de kwaliteit boa kende ik al. Een van mijn stoeltjes is de serre staat al jaren. Blijft mooi op kleur Een tevreden klant dus

Goede klantenservice

Ik ben erg goed geholpen bij deze webwinkel.Na de slechte ervaringen bij de vorige leverancier,is deze verkoper een verademing.Zijn erg kundig in de uitleg van de producten.

Prima, heel goede service

Twee stalen besteld die op tijd werden verzonden. Ik werd ook nog teruggebeld toen men zag dat ik gebeld had en men toen niet in staat was de telefoon te beantwoorden. Heel netjes!

Snel accuraat en goed.

Snelle reactie

Stofstalen besteld volgende dag al in huis en wat een mooie kwaliteit ga hier xeker in de toekomst bestellen

Perfecte service

Zeer goed van advies voorzien!

Prachtige stoffen, uitstekende service

Perfect geadviseerd over eventuele aankoop en op de hoogte gehouden over beschikbaarheid.

Perfecte levering van stofstalen

8 stalen besteld om een goed vergelijk te kunnen maken. 2 stoffen uitgezocht

Snel geleverd en prachtige stoffen

Prachtige stoffen , goed kwaliteit, duidelijke prints, stevige stof,

Alles goed geregend en snel

Besteling was snel afgehandeld

snel geleverd, keurig verpakt en de stof voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering.

Geweldige service

Juiste opvolging van mijn bestelling en snelle levering.

Perfect!

Monsters aangevraagd en deze snel mogen ontvangen. Daarna de bestelling geplaatst. De stof kwam keurig verpakt binnen een paar dagen. Heel erg fijn om zo online te winkelen. Bedankt!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond