Zeer vlotte en correcte levering en prima materiaal

Na de bestellng kregen we onmiddellijk een bevestiging en werd de levering zeer snel uitgevoerd. Perfect georganiseerd. Kwaliteit van de stof is goed.

Goede site en hele snelle levering!

Jullie site is overzichtelijk, snelle en correcte levering.

Mooie stof, precies wat ik bedoelde.goed op tijd.

De omschrijving van de stoffen voldoet aan de verwachting. Adres om te onthouden. Dank

Erg tevreden

Erg tevreden

Snel geleverd!

Prima service.

Prima kwaliteit stoffen

Panelen besteld. Deze werden goed verpakt verzonden en ook de communicatie was prima. De kwaliteit van de stof is uitstekend. Ondanks dat ik uit het noorden kom wordt het toch een 10

supersnel!!!!!!

Goede ervaring. Bestelling is netjes afgehandeld.

Dik in orde

Product werd snel verzonden, mooie kwaliteit. Via de mail ook goed geholpen met advies

Mega geslaagd

Super snel geleverd. Perfecte stof voor bekleding van caravan kussens. Super tevreden.

De bestellingen komen snel binnen, netjes en stevig ingepakt!

Prima service en geweldig mooie stof

Wordt snel bezorgd en mooie collectie. Ik ga hier vaker bestellen.

Snel verzonden, uitstekend verpakt en mooie stoffen!

Heel erg blij met de mooie stoffen van de groot. Snel verzonden en goed verpakt. Top!

Sneller reactie en levering

Jammer dat jullie niet meer op de markt staan.

Prima Service. Snelle Levering

Ik had een vraag die postwendend en bovendien nog in het weekend werd beantwoord! Mijn bestelling werd op tijd en netjes verpakt geleverd. Kan De Groot Stoffen iedereen aanbevelen!

Vriendelijk en professioneel

Super snelle levering

Sneller dan snel kan haast niet. Verwachting kwaliteit zoals beschreven .

Mooie stoffen, snelle levering

Mooie stoffen, snelle levering, prima prijs

In orde en netjes verpakt ontvangen

Je zoekt zelf iets uit, en bestelt via Internet, dat is zonder mens, ikzelf ben mens is het verschil. Verkopers indruk ect vind ik via dit systeem niet de wijze, wel hardnekkig zo de situatie besturen valt op. Het meeste is automatisch, bestelling plaatsen, afrekenen, wachten op ontvangst daarna. Zo heb ik geen menselijke maat of verkopers indruk vb. Het kan snel afgehandeld zijn, of traag tot zeer traag dat wel. Het kan een juiste koop zijn, soms niet, retour sturen Ect is dan nog de wijze. Zelf bekijk je wat geschikt is, nogmaals op indruk, gevoel van " contact" zo is de wijze toch ook weer niet. Daar niet van. Alles is zeer afstandelijk, eenrichting manoeuvre doelgebruik afgestemd.

Snelle levering en goede service met stofstaaltjes

Ik vind het erg fijn dat je maximaal 8 stofstaaltjes kan bestellen. De staaltjes waren erg snel geleverd en het zag er allemaal goed verzorgd uit. Binnenkort ga ik mijn bestelling plaatsen!

Beste, In eerste instantie was ik sceptisch over het plaatsen van de bestelling nadat ik alleen van de foto op de site de stof kon beoordelen. Ik was verrast toen ik de bestelling thuis kreeg. Nette verpakking, snelle levering. De stof is op de juiste lengte geleverd. Ik zag wel een lijn in de stof (velvet) mogelijk dat deze op de eerste vouw van het karton/rol zat. Ik heb hier geen melding van gemaakt omdat ik ruim had besteld. Als leverancier zou ik deze 15/cm bij velours stof cadeau doen. Al met al dik tevreden en ik zal jullie aanbevelen. Hartelijke groet, Dorien Reinders

in 1 woord: fantastisch!

Geen gedoe, heel duidelijke website. De mogelijkheid om staaltjes te bestellen en zo de juiste keuze kunnen maken. Dan bestellen en een supersnelle levering. Zelfs nog sneller dan gepland! Ik beveel jullie zeker aan!

Prima afhandeling, bezorgd binnen de beloofde tijd en de stof kwam goed overeen met de foto op de si

Heel positief. Best spannend om stof uit te kiezen wat bij de rest van het interieur past, maar het was echt wat we hoopten.

Snelle, goede en zorgvuldige verzending

Kan er heel veel over zeggen maar het is gewoon goed!!

Snelle bezorging en duidelijke communicatie

Snelle bezorging en duidelijke communicatie

fantastisch

Hele snelle/goede levering van kwaliteit stoffen voor een goed prijs! Ik koop hier vaker, nog nooit een slechte ervaring gehad.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond