Keurige spoedige levering

Opgevraagde staal de volgende postzending geleverd.

Heel handig, zo'n staaltje stof

Er is een grote keuze in stoffen en dan is het extra handig als je gratis staaltjes kunt bestellen zodat je goed kunt beoordelen welke stof het best is voor jouw doel. De staaltjes waren binnen twee dagen binnen. Heel fijn dat dat zo kan!

Goede communicatie en snelle levering

Wij bestelde enkele staaltjes. Er gebeurde iets vreemd tijdens de betalingstransactie (lag aan mijn bankapp). Hiervoor mailde ik en kreeg onmiddellijk reactie. De stoffen voldeden volledig aan de verwachting!

Goed en snel geregeld

Proeflapjes besteld en heel snel in de brievenbus

Ik heb 3 stof stalen besteld en volgende dag had ik ze thuis. Mooie tienten en een van die drie wordt straks onze bedhoofd.

Netjes en snel

Netjes en correct.

Snel besteld en geleverd. Goede servicde.

SUPER GOED

Super, prachtige stof klopte perfect met de beschrijving op uw website en ook de levering was prima.

Zeer snelle reactie

Snel reageren en goede kwaliteit en niet duur

Mooie stof, vlotte levering

Voor brievenbus pakketje wel hoge verzendkosten van bijna 7 euro!

Mooie stof voor een goede prijs en snelle verzendservice

Mooie stoffen en goed geleverd

De stoffen voldoen aan de beschrijving, mooie kwaliteit, kleuren en prints. Zijn ook goed geleverd, niet gevouwen, maar opgerold en met stevig papier gepakt. Blij mee!

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Veel keuze qua materiaal, dessin en kleuren. Snelle levering!

prima geregeld

Keurig te woord gestaan, ruim aan de maat geleverd en zeer goed verpakt.. dat is mijn ervaring Vr. Gr Ph. Bos

mooie kwaliteit

geheel goed verpakt, en stof erg mooi en van zeer goede kwaliteit. prijs/kwaliteit verhouding een dikke plus

Supersnelle levering

Nog gebeld. Prettig te woord gestaan. Ziet er goed uit.

Belde dezelfde dag terug nadat ik de voicemail had ingesproken. Goede informatie gekregen. Ook de stalen lagen de volgende dag al in de brievenbus.

Het was een heel goede opvolging, perfecte snelle levering, een heel mooi stof aan voordelige prijs.

prima!

goede service, snel persoonlijk antwoord op vragen. Mooi assortiment. Proefstalen kunnen bestellen is erg fijn!

Fijn en overzichtelijk

Toegankelijk en overzichtelijk

Prima levering

Levering wat traag maar in deze tijd begrijpelijk.

Zeer tevreden over de stof

uitstekend

duidelijke webpagina, snelle levering, goede kwaliteit stof

Top.

Snelle levering mooie stof.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond