prachtige stoffen en meer...

prachtige stoffen, goede voorlichting en service, vakkundig maakatelier; aanrader!

Fijn geholpen!

Na een mailtje op zaterdag binnen een uur een reactie. Ze hebben geholpen met het rekenwerk en de levering was sneller dan verwacht. Product is zoals omschreven en levering van een coupon is ook geen probleem. Kortom: goede service.

supersnel mooie stof voor redelijke prijs

perfect

Vandaag staaltjes besteld andere dag in huis .

goede kwaliteit snel en netjes geleverd

Ik kan helemaal niks negatiefs verzinnen. Stof werd super snel en keurig afgeleverd. Wat ik besteld had was nog mooier als ik verwacht had voor die prijs. Kort om dus dik tevreden.

De service is top,

Maar kopen vanaf t web is lastig, de kleur is toch anders dan verwacht & ook de textuur van de stof was niet zo als ik hd gedacht... maar dat krijg je met webshoppen, helaas.

Snelle levering, mooie stof

De webshop is eenvoudig in gebruik en als de stof op voorraad is, wordt deze zeer snel geleverd. Ik ben erg blij met de aankoop. De foto’s van de stoffen komen ook erg goed overeen met de werkelijkheid

Stofstalen snel geleverd

Stofstalen bestand op zondag en dinsdag ontvangen. Top!

Super service

Erg snelle levering van de producten en ook nog eens van een mooie kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Prima meegedacht bij bestelling van stof die niet meer in de webshp stond. Daarna snelle levering. Heel blij mee!

Perfect service

Ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben.

Super service

Nieuwe stof voor overgordijnen kiezen in coronatijd... hoe doe je dat? Online, natuurlijk. Maar het is toch lastig om van een plaatje te bepalen hoe de stof eruitziet, en of 'ie mooi staat bij je behang en inrichting. Bij De Groot Stoffen bestelden we stofstalen van onze Top-3. Zo blij met deze service! Want de stof die in onze gedachten op plaats 3 stond, bleek het mooiste te staan! Zowel de stalen als de gekozen stof (keurig op rol) werden supersnel geleverd. Ik kan niet wachten tot de gordijnen er hangen.

steeds minder

stoffen worden duurden en verzendkosten ook, ook al bestel je maar 1 meter kan je opvouwen als klein pakket, nu krijg de rol, heb nu een goedkopere gevonden alleen jammer dat net niet alle stoffen hebben. En je hebt het de andere dag al in huis, vandaag komt pas de stof, die ik gelijk met de andere heb besteld, en daar al 2 stoelen mee gestoffeerd, ik blijf dus wel bestellen, maar sporadisch

Goed goed

Met deze stof wordt mijn bankje weer als nieuw

Verschillende stoffen besteld. 1stof bleek niet op voorraad, werd daar over netjes gebeld. En kreeg ter compensatie van een andere stof extra. Super!

Mooie stoffen, goede prijs. Snelle levering

Makkelijke communicatie. Was een foutief staaltje geleverd. Snel verholpen. Mooie stoffen.

Stof met weef fouten!!

De snel geleverde stof was prima maar had een duidelijke weef fout. In de omschrijving van de stof stond vermeld dat er ONEFFENHEDEN in de stof zouden kunnen zitten. Een oneffenheid is bv een verdikking in de draad. Deze stof had een WEEF FOUT waardoor een gedeelte van het patroon een afwijking heeft met de rest van het patroon in de stof. De eigenaar van De Groot stoffen nam hier geen enkele verantwoordelijkheid voor, ik zal bij deze firma geen bestelling meer plaatsen.

Heel meedenkend en klant vriendelijk

3 stalen besteld maar kreeg er 5 zodat ik keuze had uit de complete kleurenrange. Vervolgens maakte ik een fout in de berekening. Na melding hiervan is mijn bestelling aangepast en het geld retour.

De gevraagde staal, de volgende dag al in huis! Daarna telefonisch nog contact gehad, toen ook uitstekend geholpen! Uiteindelijk zijn we toch voor iets anders gegaan, de stof was te grof. Zo gauw we weer iets nodig hebben op stof gebied, zullende we zeker aan De Groot Stoffen denken en ook jullie aanbevelen bij anderen!

Great service for great products

The fabrics came very well pack and very quick. Big thanks

Goed verpakt, snelle levering!

S avonds online besteld maar kwam erachter te weinig te hebben besteld. Een belletje de volgende ochtend voor de extra benodigde stof. 's avonds al een track&trace dat bestelling de volgende dag wordt geleverd. Top!

Goede service en super mooi stof

Goede sevice!

Reageren snel!