Mooie kwaliteit stoffen

Juiste informatie & foto op de website

Prachtig

Heute angekommen, bestens, danke für Reststoffe

Mooie kwaliteit.

Ga zeker bij jullie bestellen.

Proefstaaltjes zijn te klein

Ze hebben prachtige stoffen op het internet! Alleen als je proefstaaltjes besteld met een patroontje zijn deze veelste klein om er een goed beeld van te krijgen.

Bestelling prima geleverd

Helaas is de stof te dik voor wat ik er mee wil doen. Dacht gewoon katoen te hebben besteld . Had natuurlijk een proeflapje moeten bestellen. Verder over de afwikkeling van de bestelling, prima. Lekker snel.

Service is geweldig.

Bestellingbis erg vlot verzonden. Op eigen initiatief van De Groot werd de verzending ten gunst van mij als klant aangepast. Daarbij ook de behorende restitutie van geld. Ook daarvoor werd ik prima te woord gestaan. De Groot Stoffen denk met en voor de klant. Gewoon top!

Super dankzij bestelbare staaltjes!

Dankzij de mogelijkheid om staaltjes te bestellen, heb ik stof gevonden waar ik heel blij mee ben! Wegens eerdere miskoop bij een andere webshop, durfde ik het niet aan nog eens blind te bestellen en nu de Lapjesmarkt voorlopig geen optie is, ben ik blij dat het zo kon. Ook de uitgebreide beschrijving van de stof op de site is heel fijn en behulpzaam.

Correct

Veel keuze, betaalbaar en snelle levering

Groot assortiment en super snelle levering.

Stofstalen besteld, binnen 1 dag in huis. Super snel, dank je wel.

Mooie stof en zeer snel geleverd!

Handig dat je stof vanaf 0,5 m kunt bestellen. Zodoende betaal je niet voor 'stofafval'. De stof is van mooie kwaliteit. De bestelling had ik de volgende dag al binnen. Al met al ben ik supertevreden.

Goede service en snelle levering

Snelle en exacte leveringen, prima stofassortiment

Heb eerst stofstaaltjes besteld, mooie duidelijke grootte staaltjes. Super snelle levering, goede communicatie. Duidelijke en overzichtelijke webpagina.

GEWELDIGE SERVICE EN SNELLE LEVERING TOP!!!!!!!!!!!!!

snel besteld snelle levering alles goed verpakt en compleet top

Fijne site om stoffen te kopen. Goede kwaliteit. En de service is goed. De levering is snel en altijd zeer goed verpakt, zodat er zo min mogelijk schade aan de stoffen kan ontstaan. Goede site voor als je graag creatief bezig wilt zijn.

Uitstekende service, geleverd wat uitgezocht was

Product als verwacht. Goede kwaliteit

Uitstekende snelle service .

Snelle bezorging, en prachtige stoffen.

De stoffen werden binnen 2 dagen afgeleverd. Prachtige gobelins, voor een goede prijs.

Supersnelle levering.

Prettige website, mooie kwaliteit stof en supersnelle levering.

Goede service, snelle levering

Prettig

Goede en snelle service!!

Mooie stoffen, perfect verpakt en snelle reactie/ levering.

kon niet beter!

ik heb enkele stalen besteld voor het bekleden van de zittingen van de eetkamerstoelen. De site was duidelijk en ook de stalen werden snel bezorgd. ik ga zeker een paar meter bestellen. moet nog ff dubben over de kleur. dank u wel voor de goede service!

Snelle en vlotte service

Super kwaliteit

Mooi, niet duur en snel in huis

Nu afwachten of de kwaliteit goed is

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond