fantastisch telefonisch advies en top service!

Zoals boven al omschreven! Stof zelfs aan huis geleverd, wat een service!

Snel & compleet

Eerst stalen besteld van verschillende stoffen, deze kwamen supersnel binnen met alle nodige info netjes op de stalen. Daarna de gekozen stof uitgekozen; om 13 uur besteld en nog diezelfde dag verstuurd en de volgende dag al bezorgd. Super snel, erg fijn!

Top leverancier

Snel, mooie stoffen en nette prijzen

Snel en echt heel mooi stof

Ik was verrast door de snelle levering en het resultaat van de stof mag er zijn

het ging bepaald niet van een leien dakje.

uiteindelijk moest het opgehaald worden

prima, in een woord

vlotte bezorging en zorgvuldige verpakking

Kwaliteit

Snelle reactie, snelle levering. Mooie kwaliteit stof. Netjes verpakt.

Prima, maar klein puntje van kritiek

Mijn ervaring is goed vooral snelle levering. Alleen jammer dat ik een halve meter stof heb besteld en hier teveel verzendkosten voor heb betaald. Het pakketje werd namelijk als brievenbuspost verzonden. Het zou fijn zijn als jullie dit aanpassen.

vriendelijk keurig snel geregeld.

Na eerst een staal te hebben ontvangen,,snel ook de stof geleverd

Fijne website, direct reactie, keurige afhandeling.

Prachtige kwaliteit, super goede en snelle service

Heel goed.

Donderdag besteld, vrijdag inquisitie top

Super veel keuze! En zeer gunstige prijzen!

Bij de Groot Stoffen heb je super veel keuze. Als je een bloemetjesgordijn zoekt heb je echt keuze uit bijna 100 stoffen. Ze hebben bijvoorbeeld ook bijna 200 stoffen met 'dieren'. En natuurlijk ook veel effen stoffen. De prijzen zijn ook gunstig. Wat ik begrepen heb, kun je er -via de Groot Stoffen- ook gordijnen van laten maken. En zelfs bijpassende kussentjes (incl. vulling en rits). Dat hebben we 2 jaar geleden besteld en volgens mij doen ze dat nog steeds. Dat is heel mooi, want ik heb geen naaimachine en ik kan er ook niet mee overweg. Topbedrijf!

snelle reactie

Echter de ontvangen monsters zijn zo klein dat je er helemaal niets mee kunt daar waar het stoffen met patronen betreft. Je ziet helemaal niets van het patroon. Dus tip: grotere stalen waar je dan ook meer voor moet betalen, maar je zou bij terugsturen van de stalen een refund kunnen geven.

Stofstalen zijn prima

Stofstalen aangevraagd.Mooie stalen ontvangen.

Zoals gewoonlijk weer een snelle service

Goede en snelle service Mooie stoffen van goede kwaliteit

Prettig bedrijf

Stofstaaltjes besteld. Keurig verzorgd. Vriendelijke brief erbij. Service gericht.

Tevreden

Vlugge levering en degelijk stof

mooie stof en op tijd geleverd

snelle levering en mooie stoffen

buitengewoon snel met reageren

s'middags staaltjes besteld en de volgende dag in huis.hoe snel kan dat zijn.Ook een vraag via contact werd diezelfde avond al beantwoord.kortom buitengewoon tevreden.

Ok

Alles Ok

Supersnelle reacties en levering, superkwaliteit stof!

Supersnelle reacties en levering, superkwaliteit stof!

Top service en goede stof

Uiterst behulpzaam en goede snelle levering. Ook de samples waren er snel.

heel goede service

ik had gordijnstalen besteld omdat de winkels nu gesloten zijn en de kleur belangrijk is De volgende dag had ik de stalen al in huis, heel fijn nu nog de kleur kiezen

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond