Helaas, nog steeds niet ontvangen

PostNL zou gisteren bezorgen; bezorgtijd al 2 x uitgesteld, nu onbekend. De service van De Groot is prima, ik kan alleen de stof nog niet beoordelen.

snelle service

snelle service

Vriendelijk en correct geholpen door dhr de Groot

Na wat omzwervingen van mijn bestelde stoffen door postnl eindelijk een dikke week later toch de stof ontvangen. Door dhr de groot werd aangeboden als de stof deze week niet binnen kwam hij nieuwe zou afsturen, wat ik wel zeer klantvriendelijk mag noemen.

Hmmm

Stof waarschijnlijk prima. Maar ik zit er al 2 dagen thuis op te wachten. Ik weet dat jullie er niets aan kunnen doen maar bezorgmoment wordt steefs een dag later. Misschien andere bezorger? Wel bijzonder dat bv bol of wehkamp nog steeds binnen een dag binnen is..

snelle levering, kleur goed.

Zeker in deze corona tijd is het fijn om toch stoffen te kunnen kopen en er kussens voor de zomer van te maken.

Ik kreeg de bestelde staaltjes keurig binnen een paar dagen, via de post, thuis gestuurd.

Alles snel bezorgd en uitstekend verpakt

Uitermate adequaat

Stalen snel en keurig ontvangen, prettige website.

Ruime keuze, goede service

Heel fijn dat je de stof per 10 cm kunt kopen. Snelle levering en goede kwaliteit! Een aanrader als je mooie stoffen zoekt.

Super service

Fijn dat ik stofstalen kan bestellen. Nog fijner dat ze de andere dag al in de bus liggen, voorzien van etiket met uitgebreide informatie.

Mooie stof en snelle levering fijne firma om bij te bestellen

Fijne firma

Snel en verzorgd

Goed, snelle service. Nette aflevering

Prachtige stoffen gekocht. Snel en netjes geleverd

Aangenaam verrast door de service.

Prima en uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag. Snel verstuurd en snel ontvangen!!

Keurig en vlot.

Vlotte afhandeling, goede info via mail en heel snel in huis. Nu voor de tweede keer een succes-ervaring. Perfect!

Vriendelijk geholpen en op tijd geleverd.

Had nog een vraag, werd toen vriendelijk te woord gestaan. Heb goedkoopste stof besteld. Kwaliteit is boven verwachting en keurig op rol aangeleverd. Kwam ook nog eens op tijd binnen.

Fantastische stof

Ik heb nog geen bestelling gedaan, maar stalen besteld en informatie gevraagd. De website ziet goed eruit, met duidelijke informatie, goed contact gemaakt, stalen besteld en heel snel ontvangen. Tot nu toe ik heb een hele goede indruk van deze bedrijf gehad. Als ik binnenkort mijn bestelling plaats zal ik mijn mening weer geven.

Mooie stof.

Mooie stof, precies zoals beschreven en afgebeeld. Snel geleverd.

Netjes geholpen en snelle levering

Fijn geholpen aan telefoon en snelle levering

Goede kwaliteit stof, maar niet zo'n vanzelfsprekende service

Voor de gordijnen die ik ging maken had ik veel stof nodig en voor zo'n 170 euro uitgegeven, maar in plaats van dat het bij de service inbegrepen zat, moest ik nog extra betalen om het op een rol te krijgen en zelfs nog verzendkosten betalen. Dat vind ik niet echt van goede service getuigen. Verder ben ik wel erg tevreden met hoe het aangeleverd is en de stof is perfect. Voor mij bepaalt service echter wel of ik er vaker wil kopen of niet.

Super snelle levering

Fijne snelle levering stof van goede materiaal alleen de kleur in schatten via de website blijkt toch wat lastig. Helaas niet helemaal wat we zochten.

Goed geregeld en prachtige stoffen

Fijne website en wat ik besteld heb voldeed helemaal aan de verwachting. Ook de persoonlijke opmerking bij de verzend-email was top!

Snelle levering en goede kwaliteit stoffen.

Behulpzaam

Ik heb twee keer stofstaaltjes besteld, deze ontving ik de volgende dag al. Op basis daarvan heb ik een stof uitgezocht en besteld. Goede winkel voor maatwerk.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond