klasse

vriendelijk, snelle service,

Prachtige stof dank daarvoor

Mooie en duidelijke website!

Mijn bestelling vandaag binnen gekregen. Mooie kwaliteit stoffen veel keus goed verpakt en snel verstuurd.

Prima service, prachtige stof

Prima service, prachtige stof, zeer snelle le vering

Aan de hand van sampelstukjes stof een keuze gemaakt. Volgende dag geleverd. Mooie stof.

Een aanrader, goede ervaring met dit bedrijf.

Mooie stevige stof, goed verpakt geleverd en prettig te verwerken. De stof was niet op voorraad maar ik kreeg keurig een mail wanneer weer op voorraad was. Toen meteen de volgende dag geleverd. Top!

staaltjes zien er mooi uit

Snelle service,mooie stof

Snelle service, mooie kwaliteit stof voor meubels

Viel tegen

Ik vroeg om een stof staaltje en ik kreeg een ***lig stukje van nog geen 10 x 10. Tsja, daar kan ik weinig mee. Beetje jammer en nog voor betaald ook.

Super mooie stoffen, goede service en snelle levering! Echte aanrader

Sample aangevraagd en twee dagen later in huis! Super snel ondanks de Corona tijd. Hele mooie kwaliteit stof en heel fijn dat er een brief met info en contact gegevens bij zit dus vanuit daar gelijk contact opgenomen heeeel erg goed duidelijk en netjes geholpen en gelijk de stof besteld mét extra korting na aanmelding! Erg tevreden

Snel en volledig

Fijne (web)site, heldere processen en snelle service

Betrouwbaar en kwaliteit

Wat een prachtige stof! Echt kwaliteit. Netjes ingepakt voor verzending en De Groot toont daarbij een enorme betrokkenheid naar de klant ( meedenken en oplossingen bedenken). Deze leverancier raad ik aan!

Ik heb wit velours besteld voor het opnieuw bekleden van stoelzittingen. Het resultaat is prachtig geworden! Mooie kwaliteit en netjes verpakt. Was de nota kwijt en deze werd netjes naverzonden. Top!

Geweldig goede snelle service.

Geweldig goede snelle service.

Snel en goed!

Precies waar ik op hoopte, heel snel in huis, en nog een kleine persoonlijke notitie in de verzendbevestiging ook!

Precies zoals op de foto's, netjes afgeleverd.

Ik heb op de gok de stoffen (velours) besteld, de kleuren waren precies als op de foto, mooie kwaliteit en netjes verpakt.

Snelle levering en mooie stof

Altijd spannend online stof van een foto bestellen, omdat je niet weet hoe deze in het echt eruit ziet. De stof na 3 dagen geleverd, netjes opgerold op een karton. Stof is zoals op de foto, mooie kleuren en kwaliteit lijkt ook echt goed. Ik laat er twee hockers mee bekleden. Ben er echt blij mee.

Prima Service

Had de staaltjes in no time binnen en er zat zeker de juiste meubelstof bij.

Was ook keurig verstuurd

top

snelle nette levering en klopt met de foto en omschrijving van het product

snelle, prima service

Zie hierboven

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Bestelling en leveringen verlopen probleemloos.

vlotte service

Na bestelling van 2 proefmonsters, is het direct in gang gezet en hadden we ze vlot binnen. We waren echter erg verbaasd hóe klein die stofstalen waren!! Voor eentje hadden we €1.25 betaald en dat vinden we toch wel héél erg veel voor zo'n klein lapje stof. De stofstalen zijn zodanig klein dat je eigenlijk niet goed kan bekijken of het in je kamer past. Het patroon staat er niet in z'n geheel op en het is daardoor niet mogelijk om alle kleuren goed te zien. Dus voor een stukje service naar klanten zou het beter zijn om het formaat zoals het nu is (ong. 10x15cm) te vergroten naar ong.30x40 We hopen dat jullie iets met deze suggestie doen. met vriendelijk groet, Fam. de Regt

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond