Prima, alleen 1 minpuntje

Snel geleverd, goed geleverd, foto's op internet komen goed overeen met de werkelijkheid wat betreft kleur en uitstraling. Communicatie over de bestelling, verzending etc. ook dik in orde. Enige minpuntje: we hadden een stofstaaltje gevraagd (kost 1 euro zoveel, bij bv. Esvo kun je er tot 3 gratis bestellen). Het geld is tot daaraantoe, misschien probeert De Groot te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid. Maar het staaltje is maar 13 x 8 cm, zodat je er vrijwel niks mee kunt testen. Als je de test hebt gedaan: hoe gedraagt het zich als er wat koffie gemorst wordt, ben je wel klaar met dit oppervlak. Ik snap dat je niet voldoende stof krijgt zodat je een gratis dekbedovertrek kan maken, maar dit is wel heeeel karig.

Mooie stoffen snelle service

Heerlijk veel keuze in mooie kwaliteit stoffen.

Prima, snelle en netjes geleverd.

Snelle levering, goed verpakt en goede klantenservice toen er een stof verkeerd gestuurd bleek

Makkelijk , snel en netjes afgeleverd

Makkelijk , snel en netjes afgeleverd

Fijn dat ik een gratis staaltje kon bestellen. Wel jammer, gezien het patroon, dat het een vierkantje was.

wederom perfecte service!

goede, persoonlijke hulp. Uitermate snel, bedankt

Hele goede en snele service.

Superieur

Geweldig, ook als je een boodschapje toevoegde krijg je er direct persoonlijk een reactie op.

Goeie service voor het maken van een keuze uit mooie stoffen.

Ik heb stofstaaltjes besteld en dat heeft me geholpen bij het maken van mijn keuze. Het fijne is dat dit een gratis service is, en onmisbaar bij een online stoffen winkel. Ik heb mijn keuze gemaakt en ga mijn stof dan ook zeker hier bestellen.

Prima afhandeling

Ik heb 4 staaltjes besteld en de juiste ontvangen. Ik vind ze alleen iets aan de kleine kant maar krijg zo toch een goede indruk van de kleuren en stoffen.

duidelijk, simpel te bestellen en betaalbaar

dikke dank voor snelle levering zelfs in de pakjes tijd!!!!

Zeer snel verzonden en geleverd. Top!

Zeer vlotte afhandeling.

Kwaliteit in product en service

De kwaliteit van het geleverde product (stof) is goed en zoals verwacht. De levering probleemloos en redelijk snel.

Prima service!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Mooie stoffen, snelle en goede service

Had een grote order met veel 0,5 a 1 m. Door de black friday drukte was een deel van de order niet helemaal juist geleverd. Een mail gestuurd en dezelfde dag nog in orde gemaakt. Verwacht de resterende stofjes morgen in huis. Ondanks het foutje zou ik zeker nogmaals bestellen. De stof is super kwaliteit. Vandaar de 4 andere 5 sterren

Helaas

Helaas. Zou pakje dinsdag ontvangen, maar dat lukte Postnl niet, zou woensdag worden. Woensdag bericht, pakketje zal binnen drie werkdagen bezorgd worden. Ik wacht vol ongeduld om de stof te bekijken.

Goede service, goede prijs en snelle levering

Vanwege de hoeveelheid die ik nodig had en het patroon van de stof hebben zij navraag gedaan voor de baan lengte. Daardoor heb ik nu geen probleem dat ik te weinig heb :-)

Correcte service

Kortingscode werkte niet, verder geen problemen.

Prima, levering !

top

Netjes geleverd en zonder kreukels! Zou hier zeker weer kopen.

Fantastisch geholpen

Teruggebeld nadat ik zelf gebeld had met een vraag. En het pakketje snel in huis en prima stof!

Komen afspraken na goede kwaliteit en vlotte kevering

Mooie stoffen en netjes geleverd!

Voor kleinere hoeveelheden decoratiestoffen kijk ik (als naaiatelier) altijd als eerst bij De Groot. Een fijn, ruim aanbod en een betrouwbare website met goede foto's. Mijn laatste bestelling werd incompleet geleverd. Kan gebeuren natuurlijk. Is snel opgelost en wordt spoedig nageleverd.

Mooie producten, snelle service

Ik ben heel tevreden. Staal monsters zijn heel snel gestuurd.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond