Prachtige stof

De stof die ik besteld heb is prachtig van kleur, en werd goed weergegeven op de website. Fijn om samples te kunnen aanvragen! Snelle levering!

Geweldige en snelle service

Ik had stof besteld. Direct werd ik gebeld dat van mijn uitgezochte stof maar een klein stuk op voorraad was. Ik heb toen een andere stof uitgezocht en kreeg Het rest stuk stof van mijn bestelling er gratis bij. Bestelling kwam de volgende binnen. Mooi verpakt en ziet er super uit. Erg blij mee. Goede service. Echt een aanrader! Ik kom zeker terug.

Mooie stoffen, bezorging was minder van PostNL

Op zich snelle levering en mooie stoffen. Het pakket is niet thuis afgeleverd, er waren mensen aanwezig op het terrein en er was een mededeling gedaan bij de order waar het pakje neergezet mocht worden. Toch afgeleverd bij een afhaalpunt van PostNL, geen briefje in de bus, geen mail hierover, dus een paar dagen zitten wachten op een pakje dat ergens anders was afgegeven. Slechte beurt van PostNL niet zozeer van de Groot Stoffen.

Zeer vlugge en correcte levering.

Overzichtelijke verzorgde website om stoffen te kiezen en zeer vlugge en correcte levering van zeer mooie stof.

Geweldig!

Stof besteld, zeer snel in huis, keurig verpakt en helemaal mooi! Zal er zeker nog eens bestellen. Dik tevreden

Snel, keurig

Positief

Vlotte afhandeling.

We hebben een keuze gemaakt uit het zeer ruime assortiment en de bestelling is vlot afgehandeld.

Prachtige stof en snelle levering!

Prachtige gobelin stof, niet duur en snelle levering.

Snel, keurig verpakt, mooie stoffen

Mooie meubelstof, snel geleverd.

Fijn dat je eerst stofstalen kan bestellen zodat je weet welke kleur je moet nemen en of je de stof fijn vindt. Van de levering wordt je goed op de hoogte gehouden. Snelle levering. Ik had de stof (face) op rol laten leveren, perfect.

Fijne goede sevice

Goede service en doen echt hun best om de bestelling goed te laten verlopen. Materiaal is kwalitatief goed

Zoals beloofd heel snel het bestelde staaltje in huis met een aardig briefje!

Mooie stoffen en snelle levering.

Keuze in stoffen is groot. Duidelijke website. Snelle levering.

Altijd prima geholpen!

Altijd goed geholpen en snel.

Uitstekende servicegerichte organisatie

Kleur stof is zoals op de website. Nadat bleek dat er teveel stof was besteld (Breedte Franse stoffen kunnen breder zijn dan door de maker gemeld),stelde de Groot zelf voor het teveel bestelde terug te sturen. Wat een service!! Kortom de Groot is een zeer klantgerichte organisatie.

Geweldige website, top assortiment

Snelle levering, mooie materialen

Snelle aflevering.

Snelle verzending = TOP

Het stof is wat ik zocht en het is snel geleverd! Waarvoor mijn dank

Supersnelle levering van staal.

Stof ziet er mooi uit, 'k ga uitrekenen hoeveel ik zal bestellen.

Het betreft het bestellen van staaltjes stof. Dit ging makkelijk mede dankzij een overzichtelijke website. Tevens binnen enkele dagen bezorgd door de post.

Zeer snel het bestelde geleverd

Uiterst positief

De stof die ik had besteld was binnen 24 uur geleverd. Dit maak je helaas veel te weinig mee. Hulde aan Uw firma.

Veel keus, gemakkelijk zoeken. Fijn de mogelijkheid om een staal te kunnen bekijken. Snelle en duidelijke reactie op vragen. De stof is zeer goed verpakt bezorgd.

Breed assortiment, goede service, snelle verzending.

zeer goed

Product zoals beschreven.