Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit stof

Hele fijne webshop en de stof die ik ontvangen heb is helemaal naar verwachting.

Snelle levering, groot assortiment, duidelijke communicatie, goede producten

Snelle levering product, groot assortiment, duidelijke heldere communicatie

Mooie stof!

Niet de eerste bestelling, maar wel altijd goed in orde. Mooie stof en duidelijke communicatie. Zeer tevreden

Nette en vlotte levering.

Heel goed!!

Supermooie stof, goed te zien opde side, makkelijk te bestellen en goed verpakt en niet duur. Ga zeker eerst bij jullie kijken als ik stof nodig heb. Al een vriendin op jullie gewezen. Blij blij!!

Prachtige stoffen van uitstekende kwaliteit!

Ik vroeg een aantal stalen aan en alle geleverde stalen zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de kleuren zijn zoals je ze op internet ziet. Enkel van de Illusion-lijn had ik verwacht dat de stoffen iets dikker waren.

Altijd prima

Zoals elke keer is alles weer prima verzorgd

uitstekend

vlotte bezorging, uitstekende kwaliteit

Snelle levering.

Zal zeker binnenkort bestellen. Sample was perfekt. Sample was heel snel geleverd.

Klantvriendelijk en snelle service.

Een foutje werd zeer snel en zonder gedoe hersteld.

Prachtige stof

De stof was precies zoals op de foto, heel mooi! Goede kwaliteit ook. Ben heel blij met het eindresultaat!!

Een betrouwbaar bedrijf met geweldige en snelle service.

Prima, een heerlijke mogelijkheid is het bestellen van stalen. snelle service, geweldige stoffen en enorme keuze.

Supersnel en accuraat

Eerst stalen besteld, binnen twee dagen in huis. Daarna de stof ook in recordtempo geleverd.

Duidelijke info en snelle levering

Aanvullende info die ik gevraagd had duidelijk aangegeven.

Snelle levering en precies volgens mijn wensen

De stof die ik wilde, moest op de juiste hoogte precies een bepaald motief hebben, zoals bij de stroken van behang met motief. Dat kon ik via de mail regelen en na mijn bestelling werd de stof binnen een dag geleverd. Super.

Alles keurig afgehandeld.

Vanaf eerste contact tot de bezorging van mijn bestelling: prima! Snel antwoord op vragen. Zeer klantvriendelijk.

mooie stof en toch snel geleverd

mooie gobelin stof die overeen kwam met de foto stevige kwaliteit en toch snel geleverd op stevig karton

Prima geregeld allemaal.

De levering duurde iets langer dan gedacht, maar ben op de hoogte gebracht en vlak voor het verzenden gebeld of dat uitkwam. Prima service en erg mooie stof. Dank!

Supersnel en netjes!

Keurig en supersnel

Top bedrijf

Iedereen moet hier zijn/haar stoffen halen!

Helemaal keurig en primair orde!

Heel plezierig en ik gezekerd bestellen maar heb nog even tijdnodig voor de juiste afmetingen

Stalen vlot gekregen

prachtig!

Ik heb de Frida Kahlo pannels besteld en ze zijn prachtig!

Perfect, net als altijd

Nooit anders geweest, op de markt zowel als via internet. Ik woon in Friesland nu, dat is een stukje te ver om even naar de markt in Eindhoven, vroeger kwam ik uit Veldhoven. Maar ik blijf een trouwe klant. Groet.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond