Goede communicatie en mooie stoffen

Goede producten en snelle levering

Top!!

Hele fijne ervaring al een aantal maanden. Zij hebben een enorm assortiment en de verzending is vrijwel altijd binnen 3 dagen!! Over de medewerk(st)ers ben ik ook zeer tevreden, mocht er iets niet op tijd geleverd kunnen worden dan nemen zij contact op met de klant. Dit zijn mensen met hart voor de zaak! Kortom, heel tevreden en ga zo door!

nog niet goed

Mijn ervaring de staaltjes nog steeds niet onvangen

Super snelle levering van de stalen.

Perfect, enige kleine minpuntje, ik vind de stalen wel heel erg klein.

Snelle levering stoffenstaaltjes

De bestelde staaltjes waren snel in huis.

Terecht gewezen

De mail die ik ontving als antwoord op mijn vraag hoe breed de stof was, waar ik belangstelling voor had vond ik wat boud. De verwijzing naar de website naast de gegevens van de breedte van de stof was overbodig Het gaf mij het gevoel, dat ik beter had moeten kijken Ik ben 68 jaar en soms nog wat gespannen ivm digitaal bestellen Het lijkt mij niet klantvriendelijk om zo een antwoord te zenden U zou zich wat begripvoller op kunnen stellen

Snelle afhandeling en levering

Mooie overzichtelijke site, prachtige betaalbare stoffen!

Geweldig super service

eerst een leuk mailtje gekregen!!! En kort daarna mijn bestelling binnen. Keurig verpakt. Wat een topservice

Prima service!

Prima service!

Prima, grote keuze, snel toezenden stalen

Overzichtelijke website, grote keuze, makkelijk een stofstaaltje opvragen dat snel toegezonden wordt. In totaal 8 stuks per keer op te vragen voor € 3,60 (niet veel geld en de dag erna in huis). Je kunt zoveel keer als je wilt staaltjes opvragen. Je krijgt best grote stukjes stof thuis om op je gemak te beoordelen. Prettig "winkelen" zo.

prima!

bestelling via website Snelheid van antwoord Correcte afhandeling van bestelling Allemaal geweldig!

Super. Snelle levering.

Goed verpakt. Duidelijke communicatie betreft levering.

Super goed

Besteld en snel geleverd!

Fantastisch!

Hele mooie duidelijke website, snelle toezending van de proeflapjes en de uiteindelijke bestelling was er de volgende dag! Ongelofelijk! Veel dank daarvoor!

Snelle service, snel geleverd & goede kwaliteit!

Super klantvriendelijk

door een foutje die ik maakte in de bestelling ,waardoor ik twee bestellingen achter elkaar deed ,en dus twee keer verzendkosten, kreeg ik een mail dat ze de bestelling alsnog in één keer verstuurde en de verzendkosten terug kreeg. Heel attent en klantvriendelijk! Verder kwalitatief mooie stoffen, snelle levering .

prima service

Staaltjes besteld was helaas niet wat ik zocht,maar wel snel geleved

Fijne service dat je staaltjes kan bestellen

Uitstekende service

Mijn bestelling is super snel aangekomen.

Een goede keus om bij de Groot mijnnstof te kopen

Snelle correcte afhandeling van vraag

Mooie stof snel in huis

Goede service en prachtige stof!

Ik kocht hier een prachtige gestreepte jacquardstof. Goede stevige kwaliteit voor een mooie prijs. Ik ben er heel blij mee. Ook handig dat je stofstalen kunt bestellen.

overzichtelijke website, goede foto's, snelle levering.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond