Prachtige stoffen en heel goede service!

Duidelijke website, ruime keuze. Bestelling verliep vlot en levering was zeer zorgvuldig. Ik ben erg tevreden.

Mooie betaalbare stoffen, snelle levering.

Klein probleem gehad, direct en goed opgelost. Vragen via de mail worden direct beantwoord. Zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde stoffen. Top bedrijf.

Blij met de snelle levering

Ik zocht naar een stofje en was blij dat ik het bij jullie gevonden had , en ook voor de snelle levering .

Snelle levering en heel erg tevreden

Snelle levering! Duidelijke mails Tevreden met bestelling

Snel en behulpzaam

Vanwege een vergissing bij de eerste verending kreeg ik extra stof, op dezelfde dag nog verzonden. Tegen meer stof dan ik besteld heb heb ik natuurlijk geen bezwaar :). Werd ook snel geleverd. Ben 100% tevreden over mijn bestelling,

Zeer mooie kwaliteit, zeer snelle levering

Ik zag op FB een jeansjasje voorbij komen met een kussenpannel in het rugpand, dochter wilde het ook dus nu kunnen we aan de slag ;-)

Scherpe prijs, snelle levering

Mooie stof !

Snelle verwerking en verzending

Hele goede ervaring, mooie stoffen en snelle verzending. Ik ga zeker vaker bestellen.

snelle handeling

snelle handeling

Duidelijke website en snelle levering. Perfect.

Duidelijke website en snelle levering. Perfect.

Goede & snelle service

Snel geleverd en goed verpakt!

Een aanrader!

Snelle levering, goede kwaliteit stof, knipservice is fijn, duidelijke website.

Prima levering

De staal was de volgende dag binnen

Staaltjes stof heel snel ontvangen.

mooie stoffen goede service snelle verzending top.

Super top

Top materiaal zou het iedereen aanraden

Hele snelle en goede service. Mijn samples waren volgende dag binnen.

Hele snelle en goede service. Mijn samples waren volgende dag binnen.

Kwaliteit, klantvriendelijk en snelle levering

Website overzichtelijk, alleen na winkelwagentje geen mogelijkheid om ergens te klikken om verder te winkelen op de categorie . Dus dan moet je steeds terug naar begin en dan naar de zoekcriteria. Verder geen enkele negatieve opmerkingen! Blij mee!

Prima op tijd keurig verpakt en goed op de hoogte gehouden.

Snelle keurige levering

Om de juiste stof te kunnen kiezen, heb ik 8 voorbeelden aangevraagd. Deze waren de volgende dag al bezorgd. Dank!

Het ziet er prachtig uit

Prima stof

Perfecte afhandeling van de bestelling via de website

Snelle levering. Groot pluspunt: stofstaaltjes zijn verkrijgbaar van alle stoffen tegen een gering prijsje

Persoonlijke en keurige samenwerking! Heel fijn!

Fijne persoonlijke samenwerking met de Groot ervaren. De gordijnen zijn absoluut prachtig en van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Erg gelukkig!

vlot, snel, kwaliteit!

de stalen werden zeer snel opgestuurd en de keuze is fantastisch

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond