Snelle levering en keurig verpakt.

Super snel!

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Stofstalen

Voor een beperkt bedrag 1x 4 en 1x 8 stalen besteld. Deze zijn snel geleverd. De staal die mijn voorkeur heeft lijkt niet op het plaatje behalve dat het ook streepjes zijn. Bij stoffen met een bont patroon (bloemen, dieren, jungle) die nu helemaal trendy zijn zou het fijn zijn als er wat meer maat duiding zou zijn. (Hoe groot is het rapport, hoe groot zijn bepaalde figuren). Wanneer er een foto bijstaat van een beklede bank kun je dat mijn of meer zien. Op zo'n klein staaltje zie ik dat niet.

Monster werd meteen gestuurd

Correct, Prettige.

ruime keuze en snelle levering

ruime keuze en snelle levering

Monsterkleur week sterk af van foto

Ik ontving de bestelde monsters erg snel. De monsters waren echter erg klein, de ene wel heel erg klein zodat kleur en stof moeilijk te beoordelen was. De kleur week heel erg af van de foto op de website. In plaats van sprankelend waren de kleuren wat saai. Wel biedt de website een enorme keuze, helaas zat mijn smaak er niet bij.

geweldig goed verzorgd

Bij vragen wordt er meteen gehandeld. Heel prettig allemaal

Alles naar wens

Goede verpakking, snelle levering

Ik bestelde de stof voor onze boot kussens en de volgende dag had ik het al in huis... Top kwaliteit en prijs

Snel en kwaliteit prima!

Handige website, duidelijk en verwerking gaat vlot.

Alles correct verlopen !

Na mijn order steeds tijdig en correct geïnformeerd. Bestelde stof was even niet voorradig , zowel hierover als over de levertermijn werd actief en correct gecommuniceerd. (Klein puntje: de staaltjes mogen iets groter qua formaat)

Prima geholpen, mooie stof

Redege denk

heb er vertrouwen in, doe zeker meer zaken

Prachtige stoffen!

Prachtige stoffen besteld en snel geleverd. Omdat een stof van 140 breed niet direct op voorraad was, werd ik netjes gebeld hierover. Ik kon ook van 280 breed ontvangen, die was wel op voorraad, Uiteraard gedaan. Alles werd keurig de volgende dag op rol (super!) bezorgd.

De website en bestelling doen is super makkelijk

aangezien ik momenteel op reis ben heb ik mijn bestelling nog niet gezien, maar ik heb er alle vertrouwen in!

Snelle afhandeling vd bestelling en heel goed verpakt

Goede service.

Mooie stoffen.

Zeer goede en snelle service, mooie producten

De producten worden natuurgetrouw afgebeeld, prachtige kwaliteit. Zeer goede service en kontakt. Zeer tevreden

Prachtige goed geprijsde stoffen en prima service!

Het assortiment van de Groot Stoffen is heel groot en de kwaliteit is prima! Ook de prijzen zijn lager dan bij andere webshop voor precies dezelfde stoffen. Het bestellen gaat heel eenvoudig en de stoffen worden goed verpakt en heel snel bij je thuis bezorgd. Dit proces kun je volgen via de mail. Prima webshop waar ik al vaker besteld heb en zeker ook weer terugkom.

Snelle levering en vriendelijk

Snelle levering en vriendelijk

Empfehlenswert

Gute Stoffe, schnelle Lieferung und freundliche Kommunikation. Immer wieder gerne.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

De webwinkel van De Groot Stoffen is overzichtelijk en gemakkelijk door te nemen, via in te stellen filters. De levering is vlot, de stoffen goed verpakt zodat onnodige vouwen worden voorkomen en de kwaliteit van de stoffen blijkt uitstekend te zijn. Jullie hebben er een tevreden klant bij! Vriendelijke groet, Jacqueline Krans, Den Haag

Fijne goed werkende Web shop

Erg prettig om online iets te kopen hier. Er wordt snel geleverd en anders wordt je telefonisch op de hoogte gehouden. Goed bereikbaar via telefoon.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond