Pluspunten
Mooie stoffen en niet duur en snele levering
Pluspunten
hele snelle levering, grote sortering in stoffen. De kussenstofpanels van Amsterdam die ik hier nu gekocht heb, zijn van mooie kwaliteit gobelin en heel leuk voor een Amsterdammer om kado te krijgen.
VerbeterpuntenTip voor de werking van de site is wel dat de pagina na iedere ongeveer vijf regels stof weer opnieuw laadt om verder te gaan en als je een product aanklikt en daarna teruggaat naar de categorie, dan begint hij weer helemaal bovenaan de pagina. Dat is erg vervelend zoeken zo! Dat heb ik aangegeven in de beoordeling door 1 ster minder te geven bij Communicatie.
Pluspunten
Zeer goed verzorgd PRACHTIG product.
Pluspunten
Vlotte bediening, denkt mee, kent zijn assortiment heel goed. Hulpvaardig in het meegeven van stofstaaltjes.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Pluspunten
Hele goede service! Vriendelijke en snelle communicatie
Pluspunten
Snelle reactie, wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringsstadia. Mooie website.
Pluspunten
zeer mooie kwaliteit supersnelle verzending, top!!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Top Händler
Pluspunten
Snel en efficient!
VerbeterpuntenGeen tips!
Pluspunten
kreeg netjes samples toegezonden. Snelle levering. prima in orde!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Perfect reaction on request of a stoff that wasn´t available online any more. Quick and effective delivery.
Pluspunten
Uitgebreide stoffencollectie, zeer scherp geprijsd. Eerlijk advies. Op de website snelle levering en bovendien snelle reactie op eventuele vragen. Top!
Pluspunten
Mooie stof en supersnel geleverd! Precies wat ik zocht voor een redelijke prijs. Prima dus.
VerbeterpuntenNiet echt.
Pluspunten
Er wordt goed meegedacht en open gecommuniceerd
Pluspunten
Vriendelijk, goede kwaliteit stoffen die je niet overal ziet, ruime keuze
VerbeterpuntenWellicht bij grote patronen een grotere staal geven of adviseren een rapporthoogte te bestellen (wellicht met korting)
Pluspunten
Snelle levering ,netjes verpakt. Prima stoffen
Pluspunten
Snelle levertijd!!!
Dr Kuyperplantsoen 2
5707 CZ Helmond