Pluspunten
Super snelle levering. Kwaliteitsvolle stoffen.
Pluspunten
Voordat ik bestelde, nog even gebeld ivm wat vragen. Werden keurig beantwoord, ook de bestel-en leverprocedure werden nog helder uitgelegd. Levering keurig op tijd en stif was prima verpakt. Complimenten!
VerbeterpuntenZet op je website erbij: vaste verzenddagen woensdag en vrijdag.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruime keuze aan stoffen, zeer tevreden over communicatie en levering
Pluspunten
Altijd alles is perfekt!Dank u wel ;)
Pluspunten
VerbeterpuntenStof is van goede kwaliteit maar ook aan de prijs
Pluspunten
Jullie komen de afspraken na en hebben gezorgd dat alles er op tijd was
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag, ook in het weekeind. Snelle levering, zonder kosten. Stof is apart design van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk zoek ook "in between" gordijnstof maar die verkoopt u niet. Jammer!
Pluspunten
snel en mooie stof houdbaarheid moet zich nog uitwijzen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Had stof op de markt gekocht, wilde nog meer stof hebben, maar kraam was er niet die dag. Telefonisch informatie gevraagd en via de site besteld. 2 dagen later had ik de stof al binnen. PRIMA
Pluspunten
Goede kwaliteit , super snelle afhandeling !
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
perfekt
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer goede kwalitijd en snelle bezorging
Pluspunten
snelle levering en goed advies op de markt in Leiden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd snel en efficient en een luisterend oor!!!
VerbeterpuntenZou niets kunnen bedenken
Dr Kuyperplantsoen 2