Pluspunten
Keurig te woord gestaan en geholpen. En stof die niet op de site stond toch netjes ontvangen
Pluspunten
Zeer prettige ervaring
Pluspunten
De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Ook had ik erg snel mijn pakketje binnen. Erg fijn en handig! Dankjulliewel
Pluspunten
Snelle levering, mooie stoffen van goede kwaliteit.
Pluspunten
Keurig en op tijd geleverd. De stof was exact zoals op de foto. Dus zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk ben gewend vandaag besteld morgen in huis, dat duurt hier iets langer, maar is natuurlijk niet echt een probleem.
verzendtijd van de stoffen is best lang.
Pluspunten
mooie gordijnstof, keurig verpakt.
Verbeterpuntenzou iets sneller kunnen (zondag besteld, woensdagmiddag in huis)
Pluspunten
Bereikbaar voor advies. Je kunt stofstaaltjes opvragen. Reageert snel op e-mails en snelle levertijd.
Pluspunten
Goed advies op de kraam én via mail. Soepele levering via online bestelling.
Pluspunten
Plezierige service, snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
Hele positieve ervaring! Vlotte en goede communicatie. Nog 10% over een aanbiedingsprijs. Ik had bijna een foutje gemaakt met de bestelling, maar dankzij oplettendheid van de verkoper is het helemaal goed gekomen. Ook nog gratis verzending! Kortom een zeer tevreden klant!
VerbeterpuntenIk heb ze bij deze bestelling niet kunnen vinden.
Pluspunten
Pluspunten
Degelijke stof en keurig verpakt.
VerbeterpuntenSnellere levering.
Pluspunten
Goede communicatie over levertijd
VerbeterpuntenWebsite werkt niet heel gemakkelijk
Pluspunten
naar wens en snel geleverd.
Pluspunten
snelle, goede afhandeling van bestelde stof!
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit :)
Pluspunten
Hoewel ik nog maar sinds kort klant ben bij Stoffen De Groot, heb ik reeds van bij het begin het gevoel dat ik eindelijk een klasse-webwinkel voor stoffen gevonden heb. Ik zou echt niet weten welke negatieve punten ik zou moeten aanhalen. Heel opvallend en dus zeker het vermelden waard, is de manier waarop de bestellingen aankomen : piekfijn en tot in de puntjes verzorgd. Er is ook een prima communicatie, een zeer vlotte levering, kortom, ik ben helemaal tevreden!
Dr Kuyperplantsoen 2
5707 CZ Helmond