Pluspunten
Mooie goede stof, voor een hele leuke prijs, snel geleverd!
Pluspunten
makkelijk contact te leggen over bestellingen. Aanpak altijd snel en professioneel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Die Lieferung hat super schnell geklappt. Die Stoffe sind gut und liessen sich gut verarbeiten.
VerbeterpuntenEs wäre schön wenn die Übersetzung etwas einfacher wäre.
Pluspunten
Mooie stoffen, snelle levering, goede verpakking.
Pluspunten
Korekte levering in lijn met de aangegeven planning
Pluspunten
Ik heb dit 3 dagen gelden ook al doorgeven
Pluspunten
Snelle levering en er wordt ook direct gereageerd als je een mail stuurt. Prima bedrijf
Pluspunten
De mogelijkheid om vragen te stellen en direct antwoord te krijgen van iemand die gelukkig alles over materiaal en verwerking van de stoffen weet. Handig!
VerbeterpuntenDe site. Daar werd, bij mijn weten, aan gewerkt.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering. Juiste prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenBij bestelling op internet ontvang je niet altijd een correcte factuur op naam en met BTW.
Pluspunten
Geeft snel reactie op vraag in mail. Levert snel en goede kwaliteit.
Pluspunten
keurige communicatie a d lijn
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Redelijk geprijsd, veel keus, goede kwaliteit.
Pluspunten
perfect
Pluspunten
erg tevreden
Pluspunten
snelle en correcte levering en goede kwalitijd stof
Pluspunten
Mooie stoffen snelle verzending.
Dr Kuyperplantsoen 2
5707 CZ Helmond