Je krijgt goede feedback over je bestelling. De kleuren van de stof zijn echt zoals op de website, ik word er helemaal blij van. Het staaltje dat ik vooraf had besteld was wel klein maar zeker voldoende om de kwaliteit van de stof te kunnen beoordelen.

Goed!

Goede en snelle service!

Supersnel, goede prijs en een prachtige stof gekocht

Supersnel, goede prijs en een prachtige stof gekocht

Vlotte levering keurig verpakt

Bestelde stalen heel snel geleverd zodat ik goed een keuze kon maken. Stop fijn op rol geleverd.

Uitstekend!

Uitstekend!! Een bevestiging ontvangen en de dag erna mijn stalen ontvangen.

Snelle levering!!

Prettig bedrijf!

Staal opgevraagd, .snel geleverd en mooie kwaliteit stof

Snelle levering, prachtige stof!

Nadat ik al in no-time 2 opgevraagde stofstalen toegestuurd kreeg, had ik ook de uiteindelijk gekozen stof de volgende dag al in huis. De meubelstof is duidelijk van goede kwaliteit en heeft een prachtige, diepe kleur (Clyde Brique).

Erg goed. Super snelle levering!

Eerst proefstaaltjes aangevraagd. Werd snel geleverd met een duidelijke omschrijving op de achterzijde. Nadat ik een keuze had gemaakt heb ik in de loop van de middag mijn bestelling geplaatst. De volgende dag werd de stof keurig verpakt afgeleverd. Super leuk en fijn als je er mee aan de slag wil!

Goed, snel en correct.

Mooie stoffen en snelle service

Helaas had ik besteld zonder stofstaal, maar de stof zelf was wel mooi. Ruilen werd wat lastig maar bleek mogelijk. Toch maar de lichter gekleurde stof behouden. Jammer dat kleurweergave op website niet goed mogelijk is, daarom 4 sterren

Erg mooie producten voor een goede prijs.

Ik heb nu voor de vierde keer meubelstof besteld en daarvoor gekozen uit een groot assortiment. De stoffen waren binnen 1 dag geleverd.

Geleverd wat beloofd is!

Snel en goed, al ging het maar om een staaltje.

Het stukje proefstof gaf niet weer wat ik had willen zien van de bloemen

Vind het niet erg om er voor te betalen , maar een stukje van 5 bij 3 cm , sorry kon niet beoordelen of ik deze stof wil voor mijn kussenset

Was weer top

Weer een feestje om uit te pakken.Helemaal geweldig zoals altijd.

Fijne producten en super snelle levering!

Super goede kwaliteit

Snel en goed geleverd. Mooi kwaliteit stof.

Vlot geleverd!

Mooie stof en vlotte levering! Vertrouwd adres om te bestellen.

Prachtige stoffen. Heel snel geleverd!

Prachtige stoffen, goed op maat te bestellen. Levering was boven verwachting snel.

Super service

Ik had nog een half metertje tekort en De Groot Stoffen heeft het lapje in een envelopje verstuurd en de verzendkosten in mindering gebracht.

Super snelle levering

Ik ken De Groot al een tijdje omdat ik via een interieur zaak het e.e.a. bij hen heb besteld. Nu bestelde ik rechtstreeks omdat ik de stof niet voor gordijnen ging gebruiken. Ik was zeer blij verrast hoe ontzettend snel het er was. Heel tevreden!

Outdoor stof besteld, deze werd snel geleverd. Stof ziet er prima uit, zosls verwacht.

Snelle levering. Artikel in uitstekende conditie ontvangen. Kwalitatief goede stof in mooie kleuren.

Snelle levering. Ik had te weinig stof besteld dit werd meteen aangepast zodat ik de stof in één keer geleverd kreeg. Verder een vraag over de stof waarbij ik eerst geen contact kreeg maar vlak daarop een SMS bericht kreeg en zeer snel terug gebeld werd. Alle lof voor de Groot stoffen. Plus de outdoorstof welke besteld zeer mooie stof is.

Hoge kwaliteit met snelle levering

Op de site staat per stof veel informatie, dit maakt het kiezen van een stof erg makkelijk. Levering ging snel en stof komt mooi overeen met het plaatje op de site.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond