Netjes verpakt en snel geleverd

De stof voldeed aan de verwachte kwaliteit.

Zodra de bestelling is afgerond kan je ervan uitgaan dat er zsm geleverd gaat worden. En dat gebeurt ook, top!

goed en betrouwbaar

Goede website, telefonische service perfect. Betrouwbaar en goed.

Fijne snelle levering

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden, en de stof wetd snel geleverd

Snel en correct

Wel jammer dat er niet op een vraag gereageerd wordt. (ik had bij de bestelling wat gevraagd over de kleur van de draad) Zou kleine moeite geweest zijn, en tot 5 sterren geleid hebben, maar het resultaat is uiteindelijk wel goed hoor. En 4 sterren is ook mooi ;-)

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zo prettig dat je ook kunt bellen voor advies en een hele ruime keuze mooie stoffen.

Zeer snelle levering, mijn gekozen stof was iets duurder maar de kwaliteit was hiervoor in ruil top!

Super snelle levering

Alles in orde.

Snelle levering helaas niet het gewenste materiaal en kleur.

Uiterst snelle service en prima kwaliteit

De bestelde stof werd zeer snel geleverd en zie er zeer stevig uit maar tegelijk ook soepel om te verwerken.

Mooie stofstalen ontvangen die ook wat groter zijn! heel erg blij mee en goede kwaliteit

Alles super verzorgd

Perfecte service!

De stof was helemaal perfect.

Er staat geen duidelijke aanwijzing hoeveel punten je reeds verzamelde en hoe je ze eventueel kunt gebruiken

Vlot en kwaliteit

Vlot en kwaliteit

Geweldig bedrijf

Goede service denken met je mee Grote keuze Snelle levering In één woord TOP

Snelle en correcte levering

Keurige leverancier.

Staaltjes voor gordijnen. Jammer dat wij er toch niet 1 van kiezen. Maar mooie stoffen en snel thuis geleverd. Persoonlijk zou ik dan liever nog wat meer betalen en een groter stuk ontvangen. Zodat je een patrron ziet. Nu zijn de stukjes wel klein om dan alsnog te kiezen. Vooral dus bij een groter patroon. Voor effen stof met een spikkeltje of klein reporterend patroon is zo een klein stukje voldoende.

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering en duidelijke website

Goede kwaliteit, mooi en snel bezorgd

Bedankt en tot volgende keer

Ik heb een héle goede ervaring met de Groot stoffen. Je wordt hier nog geholpen zoals het eigenlijk hoort, maar waar kom je dat nog tegen vandaag de dag? Zeker aan te bevelen!

Goed en snel afgehandeld

Zie boven

Uitstekende kwaliteit, ik ben er heel blij om.

super

snelle levering en goede kwaliteit stof

top

top