Snel en goed ingepakt

Duidelijke website, snel verstuurd, goed ingepakt en natuurlijk hele mooie kwaliteit stof.

Super service, prachtig product

Eerst stalen besteld waardoor ik de stoffen kan voelen in mijn handen. Keuze gemaakt en de volgende! Dag lag het pakket, prachtig verpakt al bij mij thuis. Service uitstekend!!!

Snel en goed

Snel en prima afgehandeld.

Groot assortiment en snelle levering

Heb een aantal stofstalen besteld werd goed op de hoogte gehouden over de status vam de bestelling en snelle levering.

Prachtige stof, mooie dikke kwaliteit. Gekocht om een hoes om de koptelefoon van kleinzoon te maken.

Zat de volgende dag al in de brievenbus. Zeer snelle levering.

Site geeft stoffen goed weer

Stof en kleuren op site heel goed weergegeven en snelle levering, goed verpakt

Supersnelle levering van de staaltjes!!

Ik ben op zoek naar een stof om de bank te herstellen, en heb 2x stofstaaltjes laten versturen. Deze waren heel snel binnen..

Onduidelijk qua aantal te bestellen meters

Bij bestellen = 1 x blijkbaar een halve meter Dit is onduidelijk en verwarrend

Mooie stof en snel geleverd

De stof is nog mooier dan verwacht en werd snel geleverd. Goede communicatie. Kortom: mocht ik nog eens een stofje zoeken, dan weet ik jullie te vinden!

Vlotte en correcte levering

Bestelling is vlot en correct geleverd.

Vriendelijke goede service en super snel

Ik was op zoek naar stof omdat ik een bank voor het eerst ging stofferen en toen kwam ik bij deze super vriendelijke mensen terecht. Hele mooie stof voor een nog mooiere prijs . De bank is super mooi geworden dus ik zeg zoek niet verder voor stof en bestel bij deze super klant vriendelijke mensen met onwijs mooie stof.

fijn contact met de vertegenwoordiger van de zaak

goede oplossing om de juiste stofkleur te krijgen door eerst lapje op te laten sturen

Super!! En snel geleverd!! Netjes en verzorgd.. bezorgd!!

Mooie stoffen !! Net als je wat extra’s zorgt.. ben je bij deze stoffenwinkel op het juiste adres!! Alles netjes en verzorgd verpakt en bezorgd!!

mooie stoffen

vlotte service - mooi aanbod

Snelle levering prachtige stof

Mooie stof snel geleverd ik kan aan de slag

Super snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering en goede communicatie. Mooie stoffen van goede kwaliteit

Goede service, prima levering

Ik had een vraag over de hoeveelheid stof die ik nodig had voor een gordijn met een bepaald motief. Online de vraag gesteld. Ik kreeg heel snel een reactie, met toelichting en advies. Superfijn. Daarna, de stof besteld, en de volgende dag had ik hem in huis. Ik bwn herl tevreden!

Super snel en perfecte service

Snel geleverd en goede service

Mooi stoffen en snel verstuurd

Stoffen zijn mooi en netjes ingepakt. Op hetzelfde dag nog verstuurd! Website moet op bepaalde punten verbeterd maar verder alles prima

Mooie stof

Mooie stof

Prachtige stof

snelle bezorging van een ietwat klein proeflapje

snelle bezorging van een ietwat klein proeflapje

Goed, mooi, snel en veel keuze

Veel keuze uit mooie en goeie stoffen. Mogelijkheid om eerst stalen te ontvangen, is top! Thuis op de eigen bank of stoel de kleur uitzoeken. Zo kun je ook 'voelen' en stof in dag- en lamplicht zien. Levering is snel. Koop hier nu al 3 jaar, eerst stalen, thuis proberen en dan meters bestellen. Zeer tevreden met levering en ook hoe de stoffen zich houden. Fijn adres!

Snelle levering.

Keurig netjes verpakt en een snelle levering,

Veel keus, mooie collectie, super service

De mogelijkheid om tegen een zeer geringe vergoeding proefstalen te kunnen bestellen, waardoor je thuis in alle rust je keuze kunt bepalen.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond