Voor het eerst een stof besteld bij de Groot. Ik had aleen maar een foto gezien op de site. Een paar dagen later kwam de stof perfect verpakt aan. De stof is schitterend!

Snel!

Stalen meubelstof aangevraagd, de volgende dag in huis. Snelle service!:)

Snelle en nette levering

Besteld en snel geleverd, keurig verpakt

Helaas waren jullie vergeten om mijn bestelling, die ik al betaald had naar mij op te sturen. Dat ik

Eerst teleurgesteld, na mijn telefoontje werd er gelukkig snel aktie op gezet. Stoffen zijn mooi van qualiteit.

Snel en keurig afgeleverd

Al heel snel na het bestellen stuurde u een mail dat de bestelling de deur uit ging en ook bij post nl ging het vlot. Bij het uitpakken zag ik dat er waslabels aan de paneeltjes zaten en elk paneeltje was al afgewerkt. Echt perfect. Leuk kaartje met hangertje erbij. Mijn complimenten .

Heel prettig

De Groot levert snel en correct. Zorgvuldig verpakt. Kwaliteit van de stof is heel goed. Het aanvragen van een stokstaartje is een mooie service.

Supersnel

Kon helaas niet alle knipstalen bestellen die ik wilde maar wel snelle levering

Prachtige stof snelle levering

Kwaliteits stof Precies zoals omschreven Snel geleverd Hoge verzendkosten

Zeer mooie stoffen

Ik vind de stofstaaltjes er mooi uitzien, qua stof en qua kleur !

Mooie stoffen supersnel bezorgd

Hele mooie stoffen die ik niet op andere websites ben tegengekomen. De levering is razendsnel en goed verpakt.

Een tevreden klant

Tevreden over de vlotte levering

Toppers!

Mooie stof en betaalbaar!

Mooie stoffen voor top prijzen!

Had gebeld of het ook in 3 losse delen kon, dat was geen enkel probleem! Dinsdag besteld en woensdag al geleverd! Wat een top service Gebruikt voor marktkramen

Heel tevreden.

Snelle en goede service, gordijnen zijn netjes gemaakt op maat en netjes afgewerkt. Producten worden goed verpakt opgestuurd en telefonisch zijn de goed te bereiken. Ik bestel hier zeker vaker stoffen, ook gezien de brede keus aan stof soort en kleuren.

Goede Service

Chris denkt heel goed mee voor de juiste oplossing voor je situatie. Hele fijne service en snelle levering van onze gordijnen.

Goede ervaring

Mooie stoffen en snelke levering. Super

Top bedrijf, alles klopt en een makkelijk bestelsysteem.

Altijd klopt de bestelling. Vlot geleverd. Prima

top

heb tot nu toe alleen maar staaltjes besteld. Deze waren snel in huis, niet duur om te versturen en goede kwaliteit stof. Wij gaan beslist stof bestellen.

Zeer snel geleverd

Positief

Blij verrast

Oudjaarsdag besteld, kreeg ik ‘s avonds bericht dat de bestelling klaar stond! 2 werkdagen later een prachtige stof ontvangen.

Snelle service, mooie linnen look stofjes, grote keuze.

Snel

Staaltjes waren snel in huis

Gewoon goed

De stof was snel binnen, en zoals ik verwacht had

Mooie stof, vlot geleverd, keurig verpakt, geen cm teveel.

Ik heb er niets meer aan toe te voegen.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond