De mooiste gobelin stoffen

Koop al jaren bij de groot stoffen, de mooiste gobelin voor een goede prijs en zeer vlot geleverd!!

Klantvriendelijk

Klantgericht, snelle levering en begrijpt de klant

Super snelle verzending, prachtige stof. Persoonlijke service. Ik zou weer bestellen, ga zo door!

perfect

de stalen en de bestelling zijn snel en volgens afspraak geleverd in een woord geweldig

Prachtige stoffen en snelle levering!

Ongelooflijk groot assortiment van prachtige stoffen, met een duidelijke beschrijving. Gekozen stoffen zijn nog mooier dan verwacht. Ziet er kwalitatief goed uit. Ondanks de feestdagen was de levering heel snel.

Snelle levering en reactie op e-mail

Ik had 8 stofstalen besteld en ontving er eerst 3. Toen ik daarover mailde, kreeg ik meteen een mail terug waaruit bleek dat de overige stalen apart waren verzonden. Die heb ik inderdaad een dag later ontvangen.

Prima gegaan

Mooie stof , snelle levering , vriendelijk mail contact

Geen sterren

De bestelde staal is wel betaald maar niet ontvangen. Besteld op 27 december.

Zeer tevreden!

Ik heb stof besteld, best een gok zonder stofstaaltje maar de stof is prachtig. De raffia noir .Erg dikke stof, mooie kwaliteit en ook de bestelling en bezorging gingen helemaal naar tevredenheid.

Heel leuk assortiment en goede kwaliteit.

Heb een aantal verschillende stoffen gekocht online. Die waren in het echt gelukkig minstens zo mooi als afgebeeld. Erg blij mee. Mijn bestelling werd snel opgestuurd en was keurig verpakt. Ga beslist vaker bestellen!

snelle service

netjes en snel verzonden goede kwaliteit

Goed geholpen en snelle levering

Helaas was de aflevering niet zoals het zou moeten zijn. Pakket was in open bak gelegd en dus erg nat geworden. Ook geen bericht dat pakket daar lag. Heb stof laten drogen en hoop dat het geen vlekken of geeft. Misschien even bespreken met vervoerder!

Snelle levering, keurig verpakt

Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Superblij met de mooie stoffen. Heel snel geleverd, dus ik kon meteen aan de slag :-)

Goed!

Fijn contact gehad en snelle levering! Ga er zeker weer bestellen!

mooie stoffen

Prachtige stoffen, precies zo als beschreven. Het werd stevig verpakt afgeleverd.

Perfecte stoffen en service

Het shoppen op de website was een leuke ervaring en ze hadden alles wat ik zocht in verschillende prijs klassen. De service van het bestellen was netjes en ze hielden me bij elke stap op de hoogte. Stoffen kwamen netjes aan en zien er perfect uit.

Mooie stof, snelle levering.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Dus zeer snelle levering van mooie kwaliteit stof.

snel en duidelijk

snelle reactie en je wordt op de hoogte gehouden.

Competent- vlot - grote keuze

Telefonisch goed geholpen. Het is weliswaar een digitaal gebeuren, edoch de service is ouderwets analoog en persoonlijk..

Snelle levering van stofstalen.

Snelle en correcte levering van stofstalen

Goede en snelle verzending

Bestelde stof snel in huis en netjes verpakt!

Een geweldige ervaring, erg snel antwoord op mijn vragen. Vlotte levering, héél fijn!

super mooie stoffen en voortreffelijke snelle levering!

een website met een enorme keuze!! en zeer eenvoudig te bestellen eerste bestelling geplaatst en supersnelle levering! ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goed geïnformeerd dat het langer duurde. Daarna op tijd en verzorgd afgeleverd.

Goed bedrijf, veel keuze, snel en attent!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond