Prima stof , keurig verpakt en snel geleverd.

De stof die ik bestelde voldeed aan mijn verwachting en was keurig ingepakt en snel verzonden.

Goede kwaliteit stoffen en snelle levering

Op zondag besteld dinsdagochtend binnen alles zat er netjes omheen. Top kwaliteit en betere prijs dan in de winkels.

Supersnel

Snelle levering van stofstalen met juiste deel van bv. patroon om goede inschatting te kunnen maken. Heel fijn om thuis op gemak combinaties uit te zoeken!

goed produkt, snel verzonden en perfect verpakt geleverd.

De Groot , ga zo door!!!

Persoonlijk advies via telefoon of app en snelle levering

Persoonlijk advies via telefoon en app. Snelle levering. Helemaal top.

Mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit en duidelijke site

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de groot ze hebben alles wat je wilt hebben echt mijn winkel.

zoals het behoord correcte levering

correct

Praachtig

Prachtige stoffen, en snelle levering van de stalen

perfect

stof perfect service perfect dikke 10

Super snelle levering

De ene dag besteld de andere dag in huis.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit stof.

Ik ben heel tevreden.

Stofstalen snel binnen

De staaltjes stof besteld via de webshop, makkelijk te sorteren en was zeer snel binnen!

Aanrader, kan niet beter! Mooie kwaliteit, eerlijke prijs en super service.

Al een tijdje was ik op zoek naar stevige Franse jacquard gordijnen. Ik was verrast door het grote assortiment van de Groot en heb wat staaltjes besteld. Na enkele weken van wikken en wegen, heb ik gekozen voor Atoll Paon. De kleuren zijn prachtig en wat heerlijk om te werken met zo'n hoogwaardige stof. Heel blij mee!

Goede communicatie en betrouwbaar

Proeflapjes goed ontvangen. Zou (tegen wat hogere prijs) best groter mogen. Maar kwaliteit stof is goed te ervaren.

Zeer netjes en snel geholpen!

Eerst via mail snel geholpen, daarna telefonisch uitleg gekregen. Uitstekende service.

Heel veel keus!

Proeflapje direct ontvangen. De bestelde stof moet ik nog ontvangen dus daar kan ik geen oordeel over vellen.

Nietvgoed

Ik heb niets ontvangen?

Heel goed en snel

Fijn die kleurstalen echt top

Duidelijke website. Snelle levering

Uitstekende service

Het komt wel eens voor dat ik het stof snel nodig heb. Als ik spoed bij zet heb ik jet een dag later in huis. Het is ook een zeer mooie kwaliteit.

Vriendelijke, snelle service

Bij het ontvangen van mijn bestelling ontdekte ik een haak in de stof. ‘S avonds stuurde ik een bericht en de volgende dag was de stof opnieuw verzonden. Fijn!

Uitgebreide collectie, snelle service

Voor uitbreiding van mijn windscherm op de camping zocht ok dezelfde stof en vond dat eenvoudig online. Duidelijke afbeeldingen en omschrijving waardoor ik snel kon bestreken.

Snelle levering; goede communicatie

Mooie stoffen. Blij mee