top!

snelle levering van staaltjes en bestelde stof !

Correct bedrijf

Het gaat altijd goed als je iets besteld

Het is een eerlijk bedrijf.

Niet te geloven, zo goed.

Op zoek naar stoel bekleding bij de website van de Groot terecht gekomen. Gigantische keuze in o.a. meubelstoffen. Monsters aanvragen worden per OMGAANDE tegen zeer gering bedrag verzonden. Website inclusief bestellen loopt als een zonnetje. M.a.w. een echte grote aanrader.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit, service en snelle levertijd

Goed bedrijf staan altijd klaar voor je

Denken mee, uitstekend bedrijf

Supersnel en keurig verpakt. Prima kwaliteit

Erg snel in huis. Tip, bestel eerst wat proeflapjes om de juiste keuze te maken.

Zie onderstaande.

Vriendelijke medewerker,snel in een woord fantastisch.

Goede stoffen

De stof is mooi maar de verpakking........voor 1,20 m stof kreeg ik de hele kartonnen rol mee die dan ook nog verpakt werd in enorme hoeveelheden pakpapier. Waarom ? Als het normaal ingepakt was had het door de brievenbus gepast, nu moest ik thuis blijven. Daarbij moet ik dit nu ook allemaal naar de papiercontainer brengen. En dan die verzendkosten bij jullie € 7,29 . Jammer !

Uitstekend bedrijf!

Top super snelle en keurige levering

Snel geleverd en prima prijzen

Snel en voordelig!

Heel snel geleverd

Geweldig product

Stofstaal is ontoereikend

Moest betalen voor stofstaaltjes. Op zich niet erg wanneer deze toereikend zijn. Ik bestelde echter een stofstaal van een stof met een meerkleurig design. De reden dat je een staal besteld is vaak ook om, buiten de stof te voelen ennte beoordelen op kwaliteit, de kleur(en) in het licht van de kamer te beoordelen. Deze staaltjes zijn echter zó klein dat dat niet mogelijk is.

Supersnel in communicatie en levering

Als eerste een staaltje stof op gevraagd dat snel werd geleverd en daarna de keuze gemaakt voor de stof die de volgende dag al werd geleverd.

Mooie collectie

Mooie collectie, overzichtelijke webshop en zeer snelle levering.

Een aanrader

Mooie stoffen voor een fijne prijs. Goed op de hoogte gehouden over de verzending. Het pakket prima verzorgd.

Geweldige stofstalen service!

Omdat het lastig is om stoffen goed te beoordelen van een foto op internet, voor zeer weinig geld stofstalen kunnen bestellen bij de Groot; ze waren de volgende dag al binnen, geweldige service!

Mooie kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit!

stalen besteld , netjes ontvangen binnen een redelijke tijd.

Mooie en fijne stoffen om mee te werken

De stoffen die ik besteld heb zijn allemaal naar verwachting zoals ik ze besteld heb. Ik heb er zelf een eetbank mee gemaakt. En nog bijpassende kussens. De stoffen zijn makkelijk om mee te werken en aan te brengen, en ze zijn snel geleverd!

Heel snelle reactie en geleverd

Tevreden.

Ik heb alleen een proeflapje besteld,dat zag er goed uit, nu twijfel ik nog of de kleur geschikt is voor op een stoel.

Goede, prettige en directe communicatie

Fijne communicatie en mooie stof. Het advies welke garen je erbij kan gebruiken is ook fijn. Ik was t anders vergeten!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond