Tevreden

Snelle levering en precies de kleur als op de foto

Service = top

Chris beantwoord vragen snel en De Groot heeft een enorm assortiment

Snel bediend

Snel bediend

Snelle levering en keurig verpakt

Twee maal stalen besteld, deze volgende dag al bezorgt. Snel keuze gemaakt en stof besteld. Deze netjes verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden

Prima kwaliteit

Mooi assortiment en snelle levering!

Ik had een paar stalen besteld. Elke bestelde staal van een stof bleek net zo mooi als op de foto. Daarnaast werd er snel geleverd! Uitstekend.

Snelle en correcte afspraak

Gekregen wat wij vroegen en vlotte levering

Kwaliteit stof erg slecht

Stof die ik opgestuurd kreeg kwam totaal niet overeen met plaatje en beschrijving op website. Oogt goedkoop en flets. Zeker gezien de hoge meerprijs verwacht je een geweven stof. Dit is een kunststof lapje. Ik voel me zwaar belazerd.

Te hoge verzendkosten

Snelle service, mooie stoffen. Maar helaas hebben de verzendkosten standaard de prijs van een pakket. Terwijl er stoffen verstuurd worden via een brievenbus pakketjes wanneer dit past. Ik heb de Groot stoffen hierover gecontact maar er wordt aangegeven dat 99% van de bestellingen wél onder pakket post valt. Hier heb ik aangegeven dat ik vind dat de consument díe verzendkosten moet betalen die van toepassing zijn op de desbetreffende verzending, dat ik het anders zie als verkapte eerste inkomsten. Hierop heb ik nooit meer een reactie gekregen.

Ik heb een aantal stof stalen besteld. De stoffen werden snel en keurig geleverd.

Na telefonisch contact, stof besteld en de volgende dag al in huis.

De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Ik kon meteen aan de slag. Heel fijn!

Mooie, goede kwaliteit stof en snelle service

Stof ziet er uit zoals op de foto

Super snel en snel in huis.

Stof is goed en een hele snelle bezorging. Had niet gedacht dat ik het zo snel in huis had.

Snelle en correcte levering

Zeer snel geleverd, prijs/kwaliteit is top !

Goede service!

De stofstalen werden ontzettend snel verzonden! Daarnaast werd ik via de mail op de hoogte gehouden van het proces en eventuele wijzigingen. Als ik de stof nodig ga zijn bestel ik het zeker hier!!

Vlotte afhandeling

Duidelijke communicatie

super snel opgestuurd

op zondag aangevraagd en dinsdag al in huis

Geleverde proeflapje is veel te klein ( 10 cm2) om te beoordelen

zie boven

Mooie stof, snel geregeld en direct antwoord op mijn vraag. Top!

Mooie stof, snel geregeld en direct antwoord op mijn vraag. Top!

Prachtig

Prachtige stoffen en zeer vlotte verzending

Uitgebreide collectie stoffen en supersnelle levering.

Voor iemand die impulsief besluit om een stoel te bekleden kan je kiezen uit vele soorten stof in alle kleuren, kwaliteiten en prijsklassen. En vandaag kiezen is morgen aan de slag... !!

Stof uitstekend, levering supersnel

Mooie stoffen, snelle levering en super service

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond