Prachtige stoffen en zeer snelle service!

Prachtige stoffen en zeer snelle service!

Ik koop erg veel stoffen, maar nog nooit was het zo netjes verpakt...werkelijk supernetjes! En heel snel ook.

De volgende dag de stoffen al in huis. Vlotte service.

Altijd goed

Alles snel en goed geregeld

Alles goed, zoals het ook hoort te zijn.

Goede service ervaren

Na het vinden van de stof eerst een staaltje op laten sturen om er zeker van te zijn de juiste kleur te hebben . Toen dit zo was ,de stof besteld. Snel binnen en goed verpakt.

Mooie kwaliteit perfect

Heel snelle en goed verpakte levering Prachtig motief en kwaliteit Ben er heel blij mee

Alles is prima verlopen en met de stof ben ik zeer tevreden.

Alles is prima verlopen en met de stof ben ik zeer tevreden.

Product voldeed aan de verwachting. Prachtige kwaliteit prijs verhouding. Keurig ingepakt. Kon door de brievenbus.

Prachtige stoffen, goede kwaliteit

Wat je ziet is wat je krijgt en dan nog een beetje extra. Zorg wel dat je de metterhaast goed hebt want die zijn exact.

Snel

Enorme keuze uit prachtige stoffen. Bestelling wordt supersnel geleverd. Ook de communicatie verloopt vlekkeloos.

Super snel mijn stofstalen ontvangen

Ik had 7 stofstalen besteld en deze de volgende dag al binnen. Achter op elke stofstaal zat keurig een label met naam stof en de specificatie

Prima, snel antwoord op vragen, bestelling stiot op tijd

Vriendelijk, deskundig

Mooie stof

Stof besteld via een afbeelding, het is exact dezelfde kleur als mijn bankstel . Heel blij mee

Georganiseerd snel en prachtige kwaliteit

Snel en wat een PRACHTIGE stoffen

Heel tevreden

De stof werd zeer snel bezorgd en prima verpakt op een rol zonder vouwen, heel fijn!

Mooie stof goed geleverd

Mooie stof en kwaliteit, zoals omschreven, goed verpakt&aangekomen

Oke

Service is top

Geweldige, vlotte en attente service

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Meedenkend

Telefonisch contact.

Goed bedrijf denken mee

Denken mee levering correct

Prima klantgerichte service, zeer snelle bediening en prachtige produkten TOP

Ik had een tweetal stoffen besteld, fluweel stoffen. De stoffen zijn net zo mooi (nog mooier) als op de foto, wat lang niet bij alle zaken is als je via internet bestelt. De service is super klantvriendelijk en de levering erg snel, kortom een 10!!!

Goed geholpen

Kreeg dejuiste staaltjes