Snelle levering en stof voldeed aan mijn verwachtingen

Snelle levering! Zeer tevreden!

Goede stofkeuze, goede levering service en begeleidend schrijven .

Stof mooi op rol verzonden

Snelle levering, groot assortiment

Het is vaak moeilijk om uit al deze prachtige stoffen een keuze te maken. Prima service en handig om van de stoffen een staaltje te kunnen bestellen.

Geweldig!!

Prachtige stoffen, geheel volgens verwachting. Vlotte levering.

Gewoon goed, mooie stoffen, snelle levering

Aardige man aan de lijn gehad, toen ik een vraag had…

Stof is prachtig, naaiwerk wat slordig

Er hangen nogal wat hele lange naaigaren uit het gordijn en er lag ook een losse , hele lange draad in een andere kleur, in. Duidelijk snel, snel, gemaakt en niet de moeite genomen het netjes af te knippen. Verder was het advies over lengte en soort plooi vooraf, uitstekend!

Alles was goed!

Van bestellen tot levering verliep alles soepel!

De bestelde stofstaal was er binnen een dag

Lekker snel

Prima alles duidelijk en snel Heel fijn om eerst een proef stof te ontvangen

Top besteld, volgende dag ontvangen goede kwaliteit

Stevige goed handelbare stof

Ik maak er kattenspeelgoed van, met knisperfolie of belletjes en vulling. Nou ijzersterk, mijn kat (main coon) een grote jonge mocht het als eerst uitproberen, een succes. Dus ga meer bij jullie bestellen!

Ruime keus snelle levering

Na uit de uitgebreide collectie online een keuze gemaakt en de proef stalen besteld de volgende dag al in huis. De uiteindelijke bestelling net als de proefstalen eveneens de volgende dag in huis door post nl bezorgd.

Snelle levering en de mogelijkheid om op rol te verzenden van mooie kwaliteit skyleer. Kleur is zoals afbeelding ol site. Soepele stof dus goed verwerkbaar op huishoudnaaimachine. Zeer tevreden.

Fijne webshop

Mooie stoffen, ruime keuze, makkelijk te bestellen én de stof werd vlot geleverd en goed verpakt. Prachtige lap stof uitgezocht trouwens!

Prettige en snelle service

Binnen een dag lagen de proefstalen op mijn eettafel en kon ik gaan kiezen. De keuze was net zo snel! En na bestelling kon ik binnen twee werkdagen aan de slag met mijn project! Het bestellen werkt makkelijk en snel en de kleuren komen goed over. complimenten!

Geweldige service, prachtige gordijnen.

Het bedrijf is uitermate goed benaderbaar, ze zijn zeer professioneel, weten waar ze over praten, hun producten zijn altijd prachtig. Ik heb tot nu toe al mijn gordijnen bij De Groot besteld en bekleding voor een stoel. Ik blijf zeker klant.

Snel geleverd, een geweldig product tegen een goede prijs.

Ik zocht een mooie bekledingstof om een stoeltje te bekleden. Die had ik binnen een dag in huis.

Top kwaliteit

Veel keuze

Fijn dat ik stofstalen kon bestellen.

Ik ben heel tevreden met jullie

Ik ben heel blij dat ik mijn stoffen bij jullie kunnen bestellen, jullie hebben veel keus en daar ben ik blij mee. Toppie!

Stalen geven goede indruk

De stalen kwamen in patroon en kleur goed overeen met de foto's op de website. Bij grotere patronen geeft het een wat vertekend beeld, omdat je met de staal natuurlijk maar een klein stukje van het geheel ziet. Verder tevreden

Zeer snel met leveren en met meedenken.

Prima stoffen, goede kwaliteit

Ik heb nu diverse stoffen besteld om meubels te bekleden. De beschrijving op de website is helder. De kleuren op de website zijn natuurgetrouw. De meubels zijn goed gelukt en de stof lijkt niet te verkleuren, ondanks het feit dat ze in een zonnige serre staan. Erg tevreden.

Verzorging /verzending prima Staal van de stof te klein

Dr Kuyperplantsoen 2