Duidelijk en snel

Zonder hoge prijzen voor de "samples" heb ik daaruit een prima keuze kunnen maken en gaan de stoffen binnenkort geleverd worden.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Fijne site, snelle verzending!

Ik heb tnt al m'n bestellingen snel en goed verpakt gekregen. De site vind ik mooi, en overzichtelijk en de stalen zijn erg handig! Kortom: top!

Eerste keer besteld

Heel snel ontvangen. Mooi verpakt. Ik ben Super blij.

TOP

De stoffen zijn buitengewoon mooi. Kleuren prachtig net zo als op de afbeeldingen. Verzending keurig op karton en goed verpakt. Snelle verzending. Ik ben zeer tevreden.

Heel fijn dat je voor het maken van de definitieve keuze via duidelijke staaltjes een keuze kunt mskrn

prima service!

prima goed ontvangen mooie stof zeer tevreden.

bestelling gedaan bericht gekregen dat de stof niet op voorraad was, zou 1 week duren. na 1 week bericht dat het binnen was. goed binnen gekomen mooie stof. zeer tevreden.

Mijn staaltjes goed ontvangen

Staaltjes gevraagd en goed onttvangen

OK

OK

Snelle levering en uitstekende service

Ik kreeg een deel van de verzendkosten terug omdat mijn kleine bestelling per brievenbus post verstuurd kon worden! Wat een service!

Heel blij mee!

Mooie zeer goede kwaliteit stoffen voor woonaccessoires gekocht. Snel verstuurd. Heel erg blij mee.

prima advies

Ik zocht stof voor een footstoel met pauwen en die vond ik bij jullie. Wat een snelle levering! Goed advies keurig. Zo hoort het te zijn. Een zeer tevreden klant.

heel snel en de bekende goede kwaliteit

vanwege de snelle levering van de stof, kon ik in het weekend direct aan de slag en hangen de gordijnen al!

Prima firma

Geweldig van begin tot eind.

Wilde graag stoel bekleden. Had vragen die fijn beantwoord werden. Er werd goed meegedacht. Advies hoeveelheid besteld. Uiteindelijk toch wat extra opgestuurd zodat mijn stoel op alle drie de vlakken een mooi panerlzicht krijgt. Hele snelle nette levering. Kortom hier weten ze nog wat klantvriendelijkheid is. Chapeau

Héél mooi

De stoffen zijn helemaal naar wens

Zoals altijd snel en goed verpakt geleverde mooie stof

Altijd snel geleverd, erg netjes gepakt en prachtige stoffen/kunstleer

Snel mooie stof geleverd

Er waren wat problemen met de bezorging maar de groot stoffen heeft het heel adequaat opgelost mijn dank is groot

Prachtige stoffen die er in real life net zo mooi uitzien als op de site afbeelding. Stoffen waren goed verpakt en snel geleverd. Two thumb’s up voor deze winkel!

Helemaal prima; keurige service, nette verpakking en prima levering.

Prima ervaring; keurige service, nette verpakking en prima levering.

Mooie stof en super snelle verzending.

Fabulous materials

Made an order for some Jacquard material and it was delivered the following day. Beautiful material and fast delivery, I will order again.

Zeer prettig en goed

Zeer prettig gehholpen .... ik ga binnenkort een bestelling plaatsen

Snelle levering van fantastische stof.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond