Stofstalen aangevraagd. Deze werden keurig voorzien van naam al alle informatie opgestuurd. Super

Ruime keuze kwalteitsstoffen.

Overzichtelijke website met ruime keuze waar voor iedereen wel wat te vinden is. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering met aandacht voor verpakt.

Heel behulpzaam bedrijf

Ik had een stof besteld en wilde er later nog een stof bij, ik heb ze gebeld en ze hebben geregeld dat alles alsnog 1 bestelling kon worden, heel erg fijn!

Veel keuze uit prachtige stoffen!

Inmiddels al meermaals gebruik gemaakt van de zeer uitgebreide stoffenkeuze van De Groot Stoffen voor projecten voor mijn cliënten. Enorm veel keuze, prachtige kwaliteit en daarnaast ook nog een correcte en snelle levering. Ik ben fan!

Goed bedrijf

Ik had staaltjes stof besteld . Keurig geleverd en snel

Snelle en keurige levering

Goede ervaring

Snel

Aanrader, bestelling snel in huis

Mooie stoffen, snelle levering

De stoffen zijn in het echt nog mooier dan online. Snelle levering.

Service zoals het hoort

Eerste maal stofstalen besteld welke ons bevallen. Nabestelling volgt.

Geweldigen stoffen

Veel keuze, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle service.

Prima geregeld. Zeer snel geleverd

Blij mee

Altijd goed

Alles is altijd goed.

Heel fijn

Heel duidelijk in de zichtbaarheid van de bestelling. Hele snelle levering. En de stof wordt zeer verzorgd verstuurd!

Snelle levering, goede stoffen

Na het ontvangen van de staaltjes (fijn dat dat kan!) hebben we de definitieve bestelling geplaatst. Ook dit verliep prima. De stoffen zijn prachtig van kleur.

Heeeel snel

Ze verzenden echt heel snel. Ik vond hier een stof die overal niet meer verkrijgbar is en die ging nog dezelfde dag op reis.

prima produkt

snel geleverd en een prima produkt

Goed en snel

Makkelijk bestellen, goed ingelicht en snel bezorgd.

Goede communicatie, snelle service

Prettige winkel met mooie stoffen.

Mooie stoffen en snelle levering

Overzichtelijke webshop, duidelijke communicatie en snelle levering. Het enige wat beter zou kunnen zijn de stofstalen die je kunt bestellen. Deze zijn erg klein en als je een stof met een patroon wilt is niet goed te zien hoe dit uitpakt als je de hele stof besteld.

Geweldige stoffen

De stoffen zijn geweldig,mooie kwaliteit en goede prijs! Jammer dat Post NL ze bezorgd want je levering wordt steeds een dag opgeschoven i.v.m. drukte en dat zie je pas op de dag van levering.

Snelle reaktie

Mooie stoffen en goed verpakt Snelle levering

Uitstekend!

Ruime keuze in Mooie stoffen, goede en snelle service, vriendelijke communicatie!

Je krijgt wat je ziet en snel

De omschrijvingen zijn heel goed . Ik ga daar vaker stoffen kopen

Mooie collectie, hulpvaardig en snelle, keurige levering!

Per mail heel snel een reactie ontvangen op mijn vragen en het fijne nieuws dat de collectie van De Groot Stoffen ook binnenkort wordt uitgebreid met fournituren :)

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond