heel erg goed

Duidelijke en vriendelijke mail. Snelle verzending. Stof komt precies overeen met het plaatje van de web.

Betrouwbaar

Goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit stof!

Top bedrijf , denkt mee , kwaliteit!

Telefonisch advies gekregen Gaf dat bij het verwerken van de stof we iets verkeerds hadden gedaan. Nieuwe stof werd direct verstuurd, zodat het probleem alsnog ,vlak voor taxatie , door ons opgelost kon worden. Dank!

Magnifiek

Foto’s komen overeen met geleverde stoffen. Duidelijk en overzichtelijke webshop. Snel geleverd en netjes verpakt. Dikke aanrader wat mij betreft een, 10 met een griffel!

Goede ervaring

Gigantische collectie, duidelijke website, snelle levering, top!

Regelmatig bestel ik gobelinstof in verschillende motieven, steeds per halve meter. Best lastig om klaar te maken dus. Maar er wordt nooit geklaagd en mijn bestellingen worden altijd prompt en keurig geleverd.

fantastische service!

Fantastische en snelle service!

vlotte levering

Kussenpanels gekocht die heb ik vlot ontvangen Verzendkosten wel hoog voor een brievenbuspakketje

Snel

Keurige proefjes en binnen 24-uur in de bus!

Keurige proeflapjes binnen 24-uur in de bus!

Goed en snel

Mooie stoffen

Prima shop ervaring

Supermooie stof om mijn stoelen mee te bekleden. De website is helder en het bestellen, inclusief communicatie, verliep prima

Mooie kwaliteit Netjes geleverd Snel geleverd En belangrijk : niet duur. Ga zo door :)

Snelle levering en een stapje extra, door mijn gemaakte opmerking

De teller voor de metrage versprong, waardoor ik niet het juiste aantal kon kiezen. Dit gaf ik mee in het opmerkingenveld. Ik kreeg een vriendelijke reactie terug. Fijn dat het opgelost is.

Super firma

Één super vlugge en perfecte levering

Topservice

Top van begin tot eind. Ik kreeg zeer snel (als in bijna meteen) antwoord op mijn vraag naar meer info, mijn bestelling werd zeer snel verstuurd en werd top verpakt, fijn berichtje bij mijn bestelling. Heel goeie prijs voor de specifieke stof die ik zocht. Klantenservice waar een voorbeeld kan aan genomen worden.

Super service

Goede service goede kwaliteit

Even nog afwachten

Wij hebben het stof staaltje nog niet ontvangen.

Proeflapjes snel geleverd en prachtige kwaliteit

Keurig verpakt en snel geleverd

Heel vlot geleverd en keurig verpakt.

Eenvoudig stofstalen aanvragen zodat je een goede keuze kan maken. De uiteindelijke bestelling voordelig, razend rap en goed verzorgd binnen. Aanrader!

mooie stoffen, snelle service

Heel veel keus uit prachtige stoffen. Mijn bestelling van staaltjes werd binnen enkele dagen ontvangen. Nu nog kiezen wat het gaat worden!

Snel geleverd, goed gecommuniceerd.

Heel makkelijk communiceren via email en de website. Bestelling is snel geleverd. Tevreden!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond