Snelle levering !

Slechts één proeflapje besteld dus niet een serieuze bestelling, maar prima in orde

Prachtige stof, snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Geweldig!

Snelle service en prima verzorgde pakketdienst. Mooie stoffen en goede kwaliteit!!!

Prachtig

Super mooie stoffen zoals beschreven en snel geleverd.

Stoffen worden altijd snel verstuurd en heel erg netjes verpakt. En de kwaliteit van de stoffen is prima.

Geweldig!

Supermooie stoffen, uitmuntende kwaliteit EN ik had het de volgende dag al in huis! Zeker een aanrader.

Geleverde stof is perfect

Snelle service en mooie stof!

Prachtige stof

Veel keus Snel verzonden Prachtige stof Goede kwaliteit

Mooie, sterke meubelstoffen tegen een goede prijs

Kwaliteitstoffen. Snel geleverd. Prima website met goede foto’s van de stoffen.

Goed en makkelijk

Zeer ruime keus, keurig geleverd

Goede communicatie, snel geleverd en mooie stof. Top!

Hele mooie stoffen!

De stoffen waren precies als omschreven en de foto's op de website klopten qua kleur. Ik bestelde 7 verschillende lappen. Echter ontving ik niet de apenstof met de kleine apen, maar een stof met ringstaartmaki's. Ik heb het maar zo gelaten, want deze stof is ook prima voor mijn doel.

Goede en snelle service!

Mijn vragen werden snel, duidelijk en vriendelijk beantwoord. Bestellen gaat ook soepel en snel. Top!

Goeie communicatie snel geleverd

Hele fijne communicatie gehad via de mail over de voorraad van stoffen. Vervolgens is de stof ook super snel geleverd. Erg blij mee! Het eind resultaat kunnen we later mailen.

Goede, nette en snelle afhandeling. Product prachtig en van goede kwaliteit. Zeer betaalbare prijs.

Mooie stof

Zeer vriendelijk

Stof niet ontvangen meteen nieuw pakket verstuurd. Top service!

Super snelle service

Stoffen stalen besteld. Super snelle levering en super goed verpakt!

geweldig contact, snelle reactie op vragen, zeer vriendelijke hulp bij het zoeken naar stoffen, snelle verzending

Zeer ruime keuze, supersnelle levering & uitstekende service

Zeer ruime keuze, supersnelle levering & uitstekende service

Heerlijk snel en doeltreffend!

We zijn ons aan het orienteren of we zelf kussens kunnen maken. Zo’n proefstaaltje is heel geschikt om te overleggen met ons gezinslid dat kan naaien. Daarna te vervolgen want de prijs van de stof is ook interessant.

Zorgvuldig

Meerdere stoffen besteld, zorgvuldig verpakt. Communicatie dat een stof in bestelling was en de levertijd werd aangepast.

Mooie stoffen goede service!

Mooie stoffen, goede prijzen en bijzonder vriendelijk!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond