heel snel samples in huis

Top dat je voor weinig geld samples kunt bestellen. Had ze snel in huis. Fijn dat je zo een goede keuze kan maken.

Snelle levering en mooie stoffen

Hele mooie kwaliteit stoffen en leuke prints, netjes en snel geleverd.

Gewoon

Belachelijke hoge verzendkosten voor brievenbuspost

Top kwaliteit en snelle levering.

Stof was precies zoals omschreven en de kleuren waren ook zo als op de foto. Kreeg de stof al de volgende dag binnen wat ook geweldig was.

Mooie stoffen, snelle levering

Met alles helemaal tevreden, de gordijnen zijn prachtig geworden, nu nog de passende kussenhoezen naaien :-)

Uitgebreid assortiment

Mooie website

Snel verzonden artikel.

Duidelijke website en de volgende dag netjes geleverd

Zeer snel en goed geleverd

Mooi verpakt en snel geleverd

Meer dan prima

Fijn dat er vooraf een kleurstaal beschikbaar was. Bleek een prima stof, bestelling snel geplaatst en een dag later al ontvangen. Dat is toch heerlijk winkelen?!

Prijs en kwaliteit uitstekend

Snelle levering maar vooral prijs en kwaliteit uitstekend.

Mooie stoffen en snelle levering

De stoffen voldeden aan de verwachting en zijn snel geleverd

Beter vind je nergens !!

Mooie kwaliteit van de stoffen , correcte afspraken en zeer vriendelijke mensen.

Goed en houden alles netjes bij

Zijn persoonlijk en snel.

Geweldig assortiment, nette prijzen en snelle en zorgvuldige levering!

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

De staal kwam snel aan , evenals de mooie stof daarna.

Snel en klantvriendelijk

Goed meedenken

Ik had gebeld met 2 vraag welke stof goed bij een andere past. Toen is mij stof Boa iceblue geadviseerd, dus die heb ik mee besteld. Daarna kreeg ik een berichtje dat lightblue toch beter combineert en dat hij die mee stuurt ipv iceblue en van iceblue een sample. Was helemaal waar. Dus top meegedacht en gezorgd voor een snelle verzending waardoor ik de volgende dag een nieuw project kon starten!

TOP !!!

Mooi stof & stalen ontvangen. Snelle levering. TOP!!!

Goede service en snelle levering

Mooie stoffen, goede communicatie en snel geleverd.

Uitstekend!

Perfect pakket, snel bezorgd. Prachtige stof.

Prachtige stoffen

Mooi

binnen een dag geleverd. ongelofelijk

en prachtige stof!!!

Goede kwaliteit,goed vepakt en snel.geleverd

Prachtige stoffen van goede kwaliteit. Ik koop de gobelin meubelstoffen voor tassen. Enige minpuntje is dat ik ze vrij prijzig vindt en dus combineer met een site die ook goede stoffen leverd voor een lagere prijs. ( verschil van 5,- € per meter)

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond