Mooie stoffen en niet duur.

Ik had 4 stoffen besteld. Snelle levering en mooie kwaliteit.ik ben tevreden.

Stofstalen

Het opsturen van stofstalen tegen een minimale vergoeding is een uitstekende service! Het hielp ons een goede keuze te maken door de stof te zien en te voelen.

Grandioos!

Zeer snelle levering en prachtige stoffen!

De service is goed en wordt op tijd geleverd

Mooie stoffen, snel verstuurd

Erg blij met de snelle bezorging van de stof en de duidelijke en snelle communiceren/advies bij vragen

Snelle bezorging van de proefstukken

Prima stof stalen

Snelle bezorging en mooie stoffen

Eerst staaltjes besteld,mogen iets groter vanwege het motief. Daarna stof besteld.Zeer netjes ingepakt en snel geleverd.Mooie kwaliteit stof en motief beter als verwacht.

Snelle levering, goed verpakt en mooie stof iets donkerder als op afbeelding.

Mooie stoffen, fijn advies over keuze en verwerking, goed op de hoogte tijdens bestel/lever process.

Eerst proef stukjes besteld en daarna de stof voor 1 eetkamerstoel. Met tips en informatie over slijtvastheid, naald/garen gebruik een mooi resultaat. Daarna stof voor de rest van de stoelen bijbesteld. Alles goed verpakt aangeleverd zodat een vieze vlek op de buitenkant van de verpakking niet in de stof kan komen. Tijdens het bestel/leveringsprocess goed op de hoogte gehouden over verwachtte levertijd.

Mooie stoffen snel bezorgt

Mooie samples die snel bezorgt worden

Perfect in orde

Stof zoals op foto, mooie kwaliteit. Zeer netjes verpakt en vlotte levering. Bedankt!

Supermooie stoffen en keurig en snel verzorgd ontvangen!

Nette en vlotte afhandeling van de bestelde monster stofjes.

Super tevreden!

Mooie stoffen, goede service!

Gewoon goed!

Prima service en prijs is ook goed. Tevreden.

Eigenlijk 6 sterren, binnen 24 uur had ik t lapje stof keurig verpakt thuis!

Snel Goede kwaliteit stof Precies wat ik mij ervan had voorgesteld

Ik ben op een zeer goede manier geadviseerd en snel dat is tegenwoordig wat we willen

Mooie stof, netjes verpakt en verstuurd, voldoet aan de verwachting.

Heel erg fijn!

Snelle communicatie, prima product geleverd en goede service.

Snelle levering en fantastisch product

Geweldige stof voor camperkussens.

Mooie stof, voldoet aan mijn verwachting. Keurig afgeleverd. Jacqueline

Prima keurige afhandeling van mijn bestelling

Ik twijfelde of ik mijn bestelling op juiste manier geplaatst had. Na mijn mail hierover kreeg ik binnen 1 uur een reactie. Dat vond ik heel fijn

Mooi materiaal en supersnel geleverd!

Mooi materiaal en supersnel geleverd! Top!!

Pefect!

Snelle levering en de stoffen waren perfect ingepakt!! De stoffen zagen er ook precies zo uit als getoond en beschreven!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond